Met ingang van 15 oktober is Vakgarage Tom, gelegen aan de Heerlenseweg 204 te Landgraaf, voor de duur van 3 seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van FC Landgraaf. De vereniging is bijzonder trots dat zij Vakgarage Tom heeft weten te strikken als hoofdsponsor en de club zal dan ook maar al te graag de naam van Vakgarage Tom uitdragen.

Vakgarage Tom.

Sinds april 2013 waren wij gevestigd aan de Heihofweg 18 in Landgraaf met een eigen werkplaats. Sinds september 2016 zijn wij Vakgarage geworden. Wij zijn in staat om u een erg gevarieerd assortiment aan te bieden, en een nog betere service. Van grote beurt tot kleine beurt en APK, banden, uitlaten en accu’s. Van de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto maakt niet uit wat vooor merk. Wij leveren alle gebruikten en nieuwe auto’s. Het voordeel als u bij ons een auto koopt, hebt u de garantie kort bij uw deur. Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u ons inkoop formulier invullen, contact opnemen of langskomen vooor een eerlijk bod. Buiten gangbare personenauto’s hebben wij regelmatig een aanbod van bedrijfsauto’s en bussen, vrachtauto’s en aanhangers. Tevens doorlopend personenwagens en bedrijfswagen gevraagd, o.a. pick-ups, bussen, busjes, bestelauto’s en grijskentekenwagens.

Op de foto poseert Stephan Schiffer met het aan Vakgarage Tom geschonken ingelijste wedstrijdshirt, terwijl penningmeester Paul Smeets nog een ruiker en bierpakket overhandigde.