Corona UPDATE

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag en in overleg met het DB en de jeugdcommissie zal er maandag en dinsdag niet worden getraind (ook niet voor 17:00 uur).

Aanstaande dinsdag zal de KNVB de Tweede Kamer vragen om het kabinet tem verzoeken de regel m.b.t. het vanaf 17:00 uur sluiten van de sportaccommodaties te herzien.

Naar aanleiding van de uitkomst van dit gesprek, het besluit wat de KNVB zelf zal nemen en eventuele aanvullingen/statements vanuit de NOC-NSF zal worden bepaald wat de uiteindelijke gevolgen voor de trainingen en wedstrijden zullen zijn.

Wij houden u op de hoogte.

*UPDATE* Algemene LedenVergadering

Gezien de huidige ernstige situatie m.b.t. het Corona virus en met het oog op de veiligheid van iedereen in onze vereniging acht het bestuur
het niet raadzaam om in een besloten ruimte met een grote groep bijeen te komen.

De algemene ledenvergadering van vrijdag 26 november is daarom uitgesteld tot vrijdag 7 januari, aanvang 19:30 uur.

 

Samenwerking met VriendenLoterij

Beste clubleden en sympathisanten van de club,

De afgelopen periode is niet gemakkelijk geweest voor onze jeugdleden. Leuke wedstrijden werden geannuleerd en een aantal spectaculaire activiteiten geschrapt. Voor 2022 willen wij een geweldig voetbalkamp organiseren voor onze jeugdafdeling. Daar is natuurlijk geld voor nodig en daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!

Op 2 december tussen 17.00 en 21.00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor FC Landgraaf. Het is de moeite meer dan waard, want:

 • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de club.
 • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-.
  Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-
 • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

Neem contact op met vrijwilligers@fclandgraaf.nl als je;

 • Niet gebeld wilt worden in kader van deze belactie
 • Juist wel je steentje wilt bijdragen en lid wilt worden van de VriendenLoterij (a € 14,25 per lot)
 • Als je lid bent van de VriendenLoterij, maar je lidmaatschap nog niet hebt gekoppeld aan FC Landgraaf

Hoe meer loten we verkopen hoe meer onze jeugdspelers hiervan profiteren. Daar gaan we samen voor toch?
Met vriendelijke groet,

Ben Vlake
Voorzitter FC Landgraaf

Jeugdleiders/trainers gezocht

 

Vanwege de enorme toestroom van nieuwe jeugdleden en we ook ieder kind de kans willen geven om bij ons te voetballen, zijn wij dringend op zoek naar jeugdtrainers en jeugdleiders.

Als jeugdtrainer ben je een of twee avonden per week ongeveer een uur actief met het leiden van de trainingen en de begeleiding op zaterdag van het team tijdens de wedstrijd. De jeugdleider zorgt voor de communicatie en coördinatie rondom het team en de begeleiding vóór en tijdens de wedstrijddag. De trainers en leiders vormen een onmisbare schakel in het opleiden en begeleiden van onze jeugdspelers en het geven van spelvreugde aan de kinderen.

De vereniging is bereid om een eventuele opleiding te betalen. Ook trainingsstof is in ruime mate voorhanden en kan in de beginfase begeleiding door een ervaren trainer georganiseerd worden.

Wij doen een nadrukkelijk beroep op onze seniorenleden, veteranen en ouders om zich voor deze vacatures aan te melden. Ook als je vanwege werk niet altijd kunt, zoeken wij naar een passende oplossing of als men dit met iemand samen wilt doen, is dat ook zeker mogelijk.

Met name bij onze JO12-2 groep ligt op dit moment onze hoogste prioriteit gezien we voor deze groep geen vaste jeugdleiders hebben en op dit moment een beroep doen op de reeds aanwezige jeugdleiders. Dit is een leuke leergierige groep, die snel een, of beter nog, 2 vaste leiders nodig heeft.

Ook stellen wij het op prijs als jullie kandidaten uit jullie omgeving met ons in contact brengen.

Heb jij interesse om onze jeugd te helpen of heb je nadere vragen?

Stuur dan een bericht aan: jeugd@fclandgraaf.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken dan wel de vragen te beantwoorden.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Bestuur FC Landgraaf

Techniektrainers FC Landgraaf

Techniektrainers FC Landgraaf.

Op de foto van links naar recht Sem Debets, Tom Smeets, Rick de Hoog en Joep te Boekhorst. Stijn Bindels was verhinderd. Op de ander foto staan de techniektrainers samen de kinderen va de JO9 klaar om te beginnen.

Sedert kort worden de verschillende jeugdteams door techniektrainers getraind. De techniektrainers die FC Landgraaf rijk is zijn Sem Debets, Tom Smeets, Rick de Hoog en Stijn Bindels. Zij hebben allemaal de kneepjes geleerd van Gerard Offermans die gedurende vele jaren deze jongens heeft getraind. Op deze wijze krijgen alle spelers een kwaliteitsimpuls en op den duur hopen wij als FC landgraaf daar dan de vruchten van dit plukken. Het 4-tal techniektrainers wordt begeleid door Joep te Boekhorst.

Aanpassingen Corona-maatregelen

Beste voetbalvrienden,

Zoals jullie weten wordt onze club politieke regelgeving opgelegd en wij zijn als voetbalclub niet in staat om hierin verandering te brengen. De regelgeving hoe wij ons binnen de club dienen te gedragen en de handhaving van deze regels zijn helder. De handhaving rondom deze regelgeving moet echter realistisch zijn. Als club zullen wij m.b.t. de handhaving alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt, maar wij zijn ons bewust van de praktische belemmeringen die de handhaving in deze met zich meebrengt.

Bij de uitvoering van de regelgeving zijn wij van elkaar afhankelijk aan alle leden dienen een steentje bij te dragen om zo goed mogelijk uit deze situatie te geraken. Samen staan wij sterk en hebben wij in het verleden vaker laten zien dat, als de nood hoog is, wij in staat zijn om één blok te vormen en samen ten strijde te trekken om de gevolgen van het coronavirus zo minimaal mogelijk te laten zijn.

Wij zijn als Bestuur ervan overtuigd dat jullie met ons de volgende regels, volgens de KNVB- regelgeving, in acht zullen nemen.

 • Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden.
 • Ouders/verzorgers van spelers zijn niet toegestaan in kleedlokalen. Alleen vrijwilligers hebben naast spelers toegang tot kleedlokalen tijdens wedstrijden, dan wel trainingen.
 • Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.
 • Kantine is geopend onder voorwaarden;

1. Ma tot en met donderdag open tot max 20:00 uur

2. Alleen toegang met coronapas

 3. Iedereen wordt gecontroleerd

4. Iedereen moet zitten. Vol=vol

5.  Vrijdag is gesloten

6. In het weekend uiteraard weer dezelfde regels

 • Jeugdspelers kunnen opgehaald worden ter hoogte van de (kleine) kantine.

 

Wanneer je wordt gevraagd om je coronabewijs te tonen dan rekenen wij op je medewerking.

Wij wensen iedereen binnen onze geweldige club alle gezondheid toe en hopen dat deze politieke regelgeving van korte duur zal zijn.

Het Bestuur van FC Landgraaf.

FC-Landgraaf-Logo

Hoofdtrainer eerste

In goed onderling overleg heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten de samenwerking met hoofdtrainer Dennis Voorst  aan het einde van het
voetbalseizoen 2021 / 2022 te beëindigen.

Onder leiding van Dennis als hoofdtrainer heeft eerst SVN en nadien FC Landgraaf de afgelopen jaren steeds een eindklassering bij de bovenste 3
in haar klasse afgedwongen en werd promotie naar de tweede klasse net niet gehaald.

Vanaf deze plaats wil het bestuur van FC Landgraaf namens al haar leden dan ook haar dank uitspreken voor al het goede werk dat Dennis de
afgelopen jaren heeft verricht.

Tevens spreekt het bestuur de wens uit dat Dennis in een andere functie of op een andere manier aan FC Landgraaf verbonden kan blijven als
voortzetting van de bijzondere band die tussen Dennis en onze vereniging is ontstaan.

 

Nieuwe spaarkaarten Plus

Vanaf 15 november zullen er nieuwe Plus spaarkaarten in omloop worden gebracht. Vanaf deze datum krijgt men bij besteding van elke € 10,00 een zegel/sticker die men op de kaart kan plakken en elke volle sparkaart levert de club € 3,00 op.

Groot voordeel is dat men nu niet meer de kaart bij zich moet hebben, dus vraag altijd naar de zegels/stickers. Ook als men zelf geen kaart zou hebben kunnen de zegels/stickers worden afgegeven in de kantine en daar zorgt men ervoor dat ze worden geplakt.

De nieuwe spaarkaarten zijn te verkrijgen in de kantine of bij Jos Steinen Gatestraat 29.

De oude spaarkaarten kunnen worden ingeleverd in de kantine, leider van je team of bij Jos Steinen Gatestraat 29. Ook al is de oude kaart niet vol met stempels toch inleveren.

 

Uitslag Rabo Clubsupport

De jeugd van FC Landgraaf JO9-2 dankt de Rabobank voor de steun welke de club ook dit jaar weer heeft mogen ontvangen tijdens de Rabobank Clubsupport. Een bedrag van maar liefst € 1056,86 kan de club gaan aanwenden om andere doelen te realiseren..

Rabobank namens FC Landgraaf bedankt.

 

Dames-team FC Landgraaf *update*

NIEUWS  !!!!!!!!!!!

 

FC Landgraaf gaat starten met een damesteam!!

Aangezien de aanmeldingen flink oplopen hebben we onze ‘oud speelster’ Simone Rutjens bereid gevonden om samen met Marco het 

trainers koppel van ons dames team te vormen. 

 

Lijkt het jou leuk om lekker bezig te zijn met voetballen en deel uit te maken van een geweldig team? Wacht dan niet en meld je aan!!

Ervaring is niet perse nodig maar mag natuurlijk wel

We gaan starten vanaf vrijdag 29-10 aanstaande !

De training is vooralsnog 1 x per week ( op de vrijdag dus ) van 19.30 uur – 20.30 uur

Als trainer is niemand minder dan Marco de Vries , aangesteld.

Aanmelden kun je doen bij Leon Verhaeg of Marco de Vries ( 06-48554718 ) devriesmarco0@gmail.com

Of kom gewoon eens vrijblijvend kijken, wellicht zelfs mee trainen op de vrijdag.

Zien wij jou op 29 oktober

 

Tot dan !!!

Nieuwe hoofdsponsor

Met ingang van 15 oktober is Vakgarage Tom, gelegen aan de Heerlenseweg 204 te Landgraaf, voor de duur van 3 seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van FC Landgraaf. De vereniging is bijzonder trots dat zij Vakgarage Tom heeft weten te strikken als hoofdsponsor en de club zal dan ook maar al te graag de naam van Vakgarage Tom uitdragen.

Vakgarage Tom.

Sinds april 2013 waren wij gevestigd aan de Heihofweg 18 in Landgraaf met een eigen werkplaats. Sinds september 2016 zijn wij Vakgarage geworden. Wij zijn in staat om u een erg gevarieerd assortiment aan te bieden, en een nog betere service. Van grote beurt tot kleine beurt en APK, banden, uitlaten en accu’s. Van de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto maakt niet uit wat vooor merk. Wij leveren alle gebruikten en nieuwe auto’s. Het voordeel als u bij ons een auto koopt, hebt u de garantie kort bij uw deur. Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u ons inkoop formulier invullen, contact opnemen of langskomen vooor een eerlijk bod. Buiten gangbare personenauto’s hebben wij regelmatig een aanbod van bedrijfsauto’s en bussen, vrachtauto’s en aanhangers. Tevens doorlopend personenwagens en bedrijfswagen gevraagd, o.a. pick-ups, bussen, busjes, bestelauto’s en grijskentekenwagens.

Op de foto poseert Stephan Schiffer met het aan Vakgarage Tom geschonken ingelijste wedstrijdshirt, terwijl penningmeester Paul Smeets nog een ruiker en bierpakket overhandigde.

 

Plus spaaractie

 

 • Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.
 • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
 • Zoek op FC Landgraaf en schenk je club deze sponsorpunten door het invoeren van de unieke code en activeer deze dan.
 • Men kan ook digitaal sparen. Je ontvangt dan je sponsorpunten in de Plus app. Spaar je digitaal ontvang je gelijk een sponsorpunt gratis.
 • Hoe meer sponsorpunten worden toebedeeld aan FC landgraaf hoe meer dit extra aan euro’s oplevert voor de club.
 • Word clubsponsor van de week, activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak dan wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaartentwv 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt.
 • Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club
 • Wij als FC Landgraaf willen het jullie nog makkelijker maken. Geef de vouchers af in de kantine, bij Jos Steinen Gatestraat 29, Paul Smeets Veeweg 45 of bij je leider en de club zal ervoor zorgen dat de vouchers geactiveerd zullen worden.
 • Je kunt ook als team sparen en het team wat de meeste vouchers bij elkaar weet te sparen kan rekenen op een mooie prijs.

Dus mensen die FC Landgraaf een warm hart toedragen weten aan wie ze de sponsorpunten kunnen geven.

Tijdens deze spaaractie weken kan men gewoon de Plusstempels blijven verzamelen dus wij als FC Landgraaf profiteren dubbel.

 

VOG

FC Landgraaf streeft ernaar om voor haar leden een zo optimaal mogelijke omgeving te creëren waarbij plezier in het spel voorop staat. In dit
streven speelt voor onze jeugdleden, naast het ontwikkelen van de voetbaltechnische vaardigheden, tevens het aspect veiligheid een belangrijke rol.In dit
kader kan FC Landgraaf mededelen dat alle jeugdleiders inmiddels in het bezit zijn van een door de dienst Justis van het Ministerie van
Veiligheid afgegeven “Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)”. Met een dergelijk VOG wordt aangegeven dat onze jeugdleiders met betrekking tot het contact met minderjarigen een onberispelijke staat van dienst hebben.

Teamindelingen seizoen 2021-2022

Beste jeugdspelers, ouders en verzorgers.

Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe teamindelingen zoals deze door de jeugdcommissie, in overleg met alle betrokken jeugdleiders, zijn samengesteld.

Voor het nieuwe seizoen zullen we 11 pupillen teams en 7 junioren teams inschrijven voor de competitie.

Mochten er vragen zijn over de teamindelingen, stuur dan voor zaterdag 5 juni een e-mail naar jeugd@fclandgraaf. Dan zullen wij deze vanaf 7 juni in een persoonlijk gesprek beantwoorden, dit onder andere i.v.m. de corona maatregelen (dus deze keer geen inloop spreekuurtjes).

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie FC Landgraaf

 

Team indelingen pupillen seizoen 2021_2022

Team indelingen junioren seizoen 2021_2022

Kapsalon GoGo

Kapsalon GoGo gelegen Heigank 12a, heeft voor alle leden van FC Landgraaf een leuke actie in petto. Tot 1 november ontvangt men bij Kapsalon GoGo 10% korting. Geef bij binnenkomst aan dat je lid van van FC Landgraaf en men zal 10% korting krijgen op de eindafrekening. Bel voor een afspraak 0455312338. Kapsalon GoGo is het adres waar je moet zijn.

FC-Landgraaf-Logo

Broekjes en sokken voor nieuwe leden

Broekjes en sokken voor nieuwe leden:

Voor ieder nieuw lid geldt dat, de eerste paar sokken en het eerste broekje van de FC Landgraaf-lijn gratis door de club wordt aangeboden (mits het nieuwe lid is aangemeld vóór 1-7-2021). Heb je deze al zelf gekocht meld je dan bij je trainer, dan zal hij/zij zorgen dat je alsnog het gratis paar sokken en het broekje krijgt. Dit is onlangs zó door het bestuur besloten, deze regeling geldt dus ook voor nieuwe leden die zich na 30 september 2020 hebben aangemeld. Ook voor deze leden geldt dat zij zich kunnen melden bij hun trainer.

Voor leden die al een gratis exemplaar hebben gekregen van de club, maar toch een extra setje willen aanschaffen: deze zijn te koop bij Sport2000 (Roda boulevard te Kerkrade, naast Decathlon) of via onze clubshop op onze website.

Voor nieuwe leden die zich aanmelden na 1-7-2021 geld ook dat deze zelf aangeschaft dienen te worden.

Nationale voetbaldag

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟐 𝐣𝐮𝐧𝐢 – het openingsweekend van het EK – doet FC Landgraaf mee aan de allereerste 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐝𝐚𝐠.
Een mooie dag vol met (voetbal)activiteiten.
Voor leden én niet-leden én uiteraard binnen de dan geldende corona-regels.
SAVE THE DATE! En informeer alvast je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren.
Meer info over de precieze invulling volgt spoedig.

Update werkzaamheden Park Heigank

Park Heigank krijgt een facelift.

Het hoofdveld wordt binnenkort onder handen genomen en derhalve hebben de accommodatie beheerders de reclameborden welke voorheen met grote zorgvuldigheid zijn opgehangen moeten verwijderen.

Rondom het hoofdveld komt een geheel nieuwe afrastering en wel dezelfde als ook op het nieuwe kunstgrasveld is geplaatst. De reclameborden zullen straks nog mooier te zien zijn en dat zullen onze sponsoren wel weten te waarderen.

Eveneens komt er een nieuwe veldverlichting net zo een als op het nieuwe kunstgrasveld.

Er worden sleuven gegraven voor de te leggen kabels van de verlichting. Deze zullen straks allen vanaf 1 punt te bedienen zullen zijn.

Ook zal er nog een ballenvanger geplaatst worden tussen het hoofdveld en het nieuwe kunstgrasveld.

Wij zullen geregeld updates plaatsen van de voortgang van deze werkzaamheden.

FC-Landgraaf-Logo

Accommodatie vrijwilligers

 

Het accommodatiebeheer van FC Landgraaf begint langzaam zijn vruchten af te werpen. Gestart met niets zijn nu inmiddels 5 vrijwilligers bijna dagelijks op het complex aanwezig om alles up to date te krijgen en te houden. Op de foto zien wij vlnr Uwe Engelmann, Frans Schneider, Leo Evertz, Charles Voorjans en Kip Gerards. Buiten deze heren zijn ook enkele dames(Lily en Tamara) bezig op ons complex en zij zorgen ervoor dat onze leden telkens schone hesjes hebben waarin zij kunnen trainen en dat de lokalen schoon zijn. Structureel kunnen wij nog zeker enkele vrijwilligers erbij hebben en daarbij teveel hebben wij nooit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voelt men er iets voor om samen met deze actieve groep ook iets voor FC Landgraaf te willen betekenen neem dan contact op met Lars Finken of Joep Meijboom onze vrijwilligerscoördinatoren via de mail vrijwilligers@fclandgraaf.nl of telefonisch op 06-10759137 Een van beide heren zal contact met u opnemen en bespreken wat men wil en kan.

Momenteel is men bezig met alles rond om het hoofdveld weg te halen zodat de gemeente een nieuwe afrastering, ballenvangers en verlichting kan gaan plaatsen.

 

Verisure

 

Sinds kort wordt de club beveiligd door Verisure. Een van onze leden, Tim Smeets, werkt voor dit bedrijf waar niet alleen veiligheid en beveiliging maar ook klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hij(Tim Smeets) heeft ervoor gezorgd dat ook onze club er veilig voor staat. Voor leden van FC Landgraaf heeft hij daarnaast een mooie korting vast gelegd. Heeft u interesse, contacteer hem dan rechtstreeks (+31657593622) en laat weten dat u lid bent van FC Landgraaf om uw korting te ontvangen. Dit geldt voor zowel particulieren klanten als ook voor bedrijven. Uiteraard is een afspraak geheel kosteloos en vrijblijvend.

Voor meer info kunt u terecht op de Facebook-pagina Tim Smeets Verisure of Instagram @verisure.timsmeets

Mag niet onvermeld blijven dat Verisure ook toegetreden is tot de sponsoren van FC Landgraaf.

Linda Vastgoed

 

Een vertegenwoordiger van FC Landgraaf heeft samen met een fotograaf een bezoek gebracht aan Linda Vastgoed in Valkenburg aan de Geul. Linda Bouman was zeer verrast toen zij uit handen van de vertegenwoordiger van FC Landgraaf een ingelijst shirt in ontvangst mocht nemen. Buiten het feit dat Linda Vastgoed shirtsponsor is heeft Linda Vastgoed ook een reclamebord langs het speelveld van FC Landgraaf. Linda Vastgoed is nu nog gevestigd op de Lindelaan 24a in het centrum van Valkenburg maar zal per 15 mei 2021 verhuizen en kantoor gaan houden op haar privé adres Steenstraat 19, 6301ED in Valkenburg aan de Geul. Linda Vastgoed namens FC Landgraaf dank voor de steun aan de vereniging en veel succes.

 

JJ Advies

 

Bianca Janssen van JJ Advies, gelegen aan de Hoogstraat 84 te Landgraaf, is zeer in haar nopjes met het verkregen ingelijste shirt van FC Landgraaf. JJ Advies is business sponsor nummer 1 van FC Landgraaf en de vereniging FC Landgraaf dankt JJ Advies voor de steun aan de club in deze bizarre tijd. Op de foto poseert Bianca Janssen met het geschonken wedstrijdshirt.

 

Fotoshop Landgraaf

 

Cindy en Rob van Fotoshop Landgraaf gelegen aan de Vivaldipassage 20 in Winkelcentrum Op de Kamp, zijn de sponsors van een groot aantal fotolijsten waar Cindy de shirts van verschillende shirtsponsors in heeft bevestigd. Een aantal zijn inmiddels bij sponsors bezorgd en de reacties waren zeer positief. De vereniging FC Landgraaf dankt Rob en Cindy voor deze bijzonder mooie geste.

 

Vrijwilligers gezocht

DE VRIJWILLIGERSCOMMISSIE

Lars Finken en Joep Meijboom vormen samen de vrijwilligerscommissie van FC Landgraaf.

Een uurtje beschikbaarheid lijkt soms maar zo weinig….
Maar voor FC Landgraaf is elk uur beschikbaarheid van een vrijwilliger een zeer waardevolle bijdrage.
Het team van vrijwilligers is een enthousiast team die elk handje extra hulp goed kunnen gebruiken.

Samen zullen we kijken naar je inzetbaarheid, je interesse en je krachten. Zo vinden wij voor jou de leukste plek die het best bij jou past.
Dus schroom niet om je interesse kenbaar te maken.

Indien je interesse hebt om ook te ondersteunen als vrijwilliger stuur dan een mail naar vrijwilligers@fclandgraaf.nl
Of app met Joep (06-46271124) of Lars (06-10759137)

 

Door op onderstaande link te klikken zie je de vlog waarin Lars en Joep zich voorstellen

Vlog Lars en Joep

 

Vertrouwenspersoon

Beste sportvrienden,

Het bestuur van Fc Landgraaf is verheugd om de VERTROUWENSPERSOON aan jullie voor te stellen.

Fc Landgraaf wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt binnen de vereniging. Gezamenlijk doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Bij de vertrouwenscontactpersonen kun je terecht met vragen die je niet gemakkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor alle leden, vrijwilligers en ouders.
Daarbij: snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, maakt dat deze niet verergert en dat herhaling zo voorkomen wordt.

Jos Caenen is per 1 maart de vertrouwenspersoon van Fc Landgraaf en zal zich direct aan jullie voorstellen.

Het reglement en contactgegevens staan op de website van Fc Landgraaf, onder het menu-item vereniging – vertrouwenspersoon.

Fc Landgraaf is ook nog op zoek naar een vrouwelijke vertrouwenspersoon.
Indien je interesse hebt dan zal Fc Landgraaf de noodzakelijke cursus faciliteren.
Maak je interesse kenbaar bij de Joep Meijboom en Lars Finken via vrijwilligers@fclandgraaf.nl

FC-Landgraaf-Logo

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Het bestuur van FC Landgraaf maakt met vreugde het volgende bekend:

Ook tijdens het seizoen 2021 / 2022 zal Dennis Voorst de rol van hoofdtrainer binnen FC Landgraaf op zich nemen. Als trainer van het tweede team en assistent trainer bij het eerste team zal net als in dit lopende seizoen Roger Peeters gaan fungeren. De rol van trainer van de lagere seniorenteams is komend seizoen weggelegd voor Lars Feiter.

 

Het bestuur van FC Landgraaf heeft er het volste vertrouwen in dat genoemde trainers, in nauwe samenwerking met technisch coördinator Guus Vrancken, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de sportieve ambities die FC Landgraaf zich voor de toekomst ten doel heeft gesteld en wenst Dennis, Roger, Guus en Lars veel sportief succes bij het uitoefenen van hun functie.

Clubshop

Clubshop

 

Boven in de menubalk staat een nieuw item, Clubshop.

Door op Clubshop te klikken kom je op de website terecht waar

je FC Landgraaf artikelen kan bestellen.

Cadeau’s voor kerst moeten uiterlijk aanstaande zondag 13 december besteld worden om

te garanderen dat ze voor Kerst afgeleverd worden.

FC-Landgraaf-Logo

Topsponsors

Topsponsors

FC Landgraaf spreekt haar dank uit aan een aantal Topsponsors. Deze Topsponsors zijn niet alleen zichtbaar op borst en/of rug van een team maar ook langs de speelvelden van FC Landgraaf zijn zij te vinden en daarbij steunen zij de club ook nog op andere wijze. Als dank hebben de eerste Topsponsors inmiddels hun ingelijst shirt ontvangen. Marcel Quaedvlieg van Signmontage , Paul Lempers van Partyservice Parkstad, Ron Coerver van Coerver Fysiotherapie, Tim Hermans van HSE Consulting, Angelique Vossenberg van de Watertoren, Raimond Reulings van Reulingsbouw, Plus Arts en Winkelcentrum Op de Kamp tonen vol trots het door FC Landgraaf geschonken ingelijste shirt. De vereniging FC Landgraaf dankt de heren en de dame hun bedrijf voor de steun aan FC Landgraaf.

Klik op de foto voor de originele grootte.

Rondje voor je club

Geef je club een rondje. Nu de kantines gesloten zijn blijft ook FC Landgraaf verstoken van inkomsten.

Donateurs aan deze actie zullen van de club een leuke attentie ontvangen.

Klik op de banner en je komt meteen uit bij FC Landgraaf, geef aan hoeveel je wilt sponsoren aan rondjes, vul je emailadres in en betaal.

 

 

 

 

 

 

 

Tip voor de feestdagen

Helaas is het op het moment vrij rustig op onze club☹️
Maar achter de schermen zijn wij druk bezig.
Wij hebben leuke presentjes voor kerst ????
U heeft een leuk cadeau ???? en tegelijkertijd steunt u onze club in deze moeilijke tijden ????
Hieronder ziet u welke pakketten en of losse artikelen wij aanbieden.
Leuk voor volwassenen en ook voor de kinderen. ????‍????‍????‍????( bij de kidspakketten zit ook snoep????)
Bestellen kan bij Paul Smeets. (Penningmeester@fclandgraaf.nl)
Het wordt mooi voor u ingepakt ???? en thuis bezorgd ????
FC-Landgraaf-Logo

Verslag ALV

Op donderdag 5 november heeft onder leiding van het interim-bestuur de eerste, digitaal gehouden, algemene ledenvergadering van FC Landgraaf plaatsgevonden. De vergadering stond vooral in het teken van de verkiezing van de bestuursleden welke voor de komende vier jaar het dagelijks bestuur van FC Landgraaf gaan vormen.

Tijdens de opening door interim voorzitter Roger Voorjans werd stilgestaan bij het overlijden van twee voormalige SVN leden, Christel Tesselaar en Frans Quadflieg en voormalig Sylvia lid Hein Jeukens.

Het financiële boekjaar van zowel Sylvia als ook van SVN werden door interim penningmeester Paul Smeets uitvoerig belicht.

Met betrekking tot de samenstelling van het toekomstig dagelijks bestuur is door het interim bestuur gekozen voor een vlakke bestuursstructuur waarbij het bestuur bestaat uit vier personen welke nauw samenwerken met de diverse werkgroepen binnen de vereniging. Dhr. Ben Vlake heeft aangegeven de functie van voorzitter op zich te willen nemen. Door middel van een korte introductie heeft Ben zich aan de vergadering voorgesteld en zijn visie op de toekomst van FC Landgraaf gegeven.

De aan de vergadering deelnemende leden hebben vervolgens door middel van stemming unaniem hun goedkeuring verleend aan de door het interim bestuur voorgestelde bestuursleden:

Voorzitter: Ben Vlake
Vicevoorzitter: Hans Roeleveld
Penningmeester: Paul Smeets
Secretaris: Wim Reintjens

Hiermee is het definitieve bestuur van FC Landgraaf voor de volgende vier jaar is vastgesteld.

Binnen FC Landgraaf zijn diverse werkgroepen actief, elk met hun eigen aandachtsgebied. De huidige stand van zaken binnen deze werkgroepen werd verder toegelicht. Vooral van belang hierbij is de ingebruikname van het tweede kunstgrasveld en de op korte termijn te voeren gesprekken met de gemeente betreffende de nieuwbouw van de kantine.

Tevens zal de komende maanden verdere invulling worden gegeven aan de inrichting van de nieuwe organisatiestructuur binnen FC Landgraaf

Verdere informatie m.b.t. de inhoud van de vergadering is te vinden in de notulen. Deze zijn op te vragen door een email te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

Partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

Unieke partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

FC Landgraaf en het Landgraafse winkelcentrum Op de Kamp zijn een unieke partnership aangegaan. Beide partners spelen een centrale rol in Landgraaf en zetten zich in voor de samenleving. Sport, beweging, sociale contacten en spel en plezier horen daar uiteraard bij.

Vanaf het nieuwe seizoen staat het logo van Op de Kamp prominent op de voorkant van de shirts van de voetbalclub. Beide organisaties gaan elkaar versterken waar dat mogelijk is. De samenwerking is uniek te noemen omdat er sprake is van een samenwerking met gesloten beurzen.

Meer informatie over FC Landgraaf:
Roger Voorjans en Paul Smeets

Meer informatie over Winkelcentrum Op de Kamp:
Harold Habets, harold@opdekamp.eu,

FC-Landgraaf-Logo

Vrijwilligers kantine FC Landgraaf.

Vrijwilligers kantine FC Landgraaf.

Na een periode van fusiegesprekken en kennismakingen, zijn diverse werkgroepen druk bezig om invulling te geven aan de basis van een gezonde vereniging.

Iedereen is zich ervan bewust dat de kantine onze toekomstige huiskamer moet worden, waarbij ieder lid c.q. bezoeker van ons Sportpark meer dan welkom is en er zich thuis moet gaan voelen. Sfeer en sportieve prestaties hand in hand laten gaan is en blijft de doelstelling van FC Landgraaf.

We zijn druk bezig om in de kantine diverse aanpassingen te doen, om zodoende de sfeer te verhogen. Wat precies? Laat je verassen bij je eerste bezoek!

 

Na evaluatie is gebleken dat de huidige bezetting van de kantine behoefte heeft aan aanvulling! Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers, die ondersteunende taken of in de keuken of achter de bar willen doen. Voornamelijk op de vrijdagavond en de weekenden.

We gaan een maandplanning maken, waarbij opgave mogelijk is per dag, dagdeel of bij activiteiten.

De voorkeur gaat uiteraard uit naar vrijwilligers die dit voor de club doen, maar mochten er te weinig vrijwilligers zijn en er wel mensen zijn ( studenten etc) die dit tegen een vrijwilligers vergoeding willen doen, maak dit dan ook kenbaar.

We zullen medio Juli gaan  inventariseren en iedereen uitnodigen voor een bijeenkomst, waarbij we kennis met elkaar kunnen maken en concrete afspraken gaan maken.

 

Dus ben jij diegene die een steentje wil bijdragen aan de sfeer bij onze nieuwe club, geef je dan op via: e-mail bij John Horsch john.horsch@ziggo.nl voor 15 Juli a.s.