Bereikbaarheid FC Landgraaf tijdens werkzaamheden Hoogstraat

Vanaf maandag 22 april gaan de werkzaamheden aan de Hoogstraat van start. Gedurende fase 1 (22 april t/m 12 juli) zal sportpark Heigank bereikbaar zijn via twee routes.

Route 1:
Het is mogelijk om op de Hoogstraat van Op de Kamp richting het sportpark te rijden en dan de laatste weg voor de rotonde rechts in te slaan naar de Prins Bernhardstraat. Daarna sla je meteen links af naar de Emmastraat. De wegversmallingen die voor de fietsers zijn gemaakt zullen worden weggehaald en zo kun je dus met de auto doorrijden en uiteindelijk afslaan naar de parkeerplaats van het sportpark.

Route 2:
Je zult vanuit de Heigank, linksom naar de Deken Kallenstraat moeten, dan rechtsom naar de Prins Bernhardstraat en vervolgens rechtsom de Emmastraat in waar de fietsendoorgang was.

 

Dit zijn ook de routes om het sportpark te verlaten met de auto.

Alles tussen de N300 en de rotonde Brunsummerweg/ Heigank, behalve het fietspad, zal afgesloten zijn. Je komt ook niet door vanaf de Brunsummerweg op de rotonde. Wellicht handig om te weten als je vanuit de richting van Waubach, Brunssum of Heerlen komt.

Fietsers en voetgangers hebben tijdens de werkzaamheden wel altijd doorgang vanuit de kant van Waubach.

De alternatieve routes voor de lijnbussen zijn te vinden op de BouwApp.

We hopen jullie hiermee voldoende te informeren!

Selectie nieuws seizoen 2024/2025

In aanloop naar het seizoen 24 / 25 hebben de afgelopen tijd diverse gesprekken plaatsgevonden met zowel spelers van de huidige selectie als ook met spelers die te kennen hebben gegeven graag de overstap naar FC Landgraaf te willen maken. Het resultaat van deze gesprekken is dat de huidige selectie geheel intact blijft en dat de volgende spelers de overstap naar FC Landgraaf maken:
Noah van Horssen.
Noah is voor FC Landgraaf geen onbekende. In het verleden was hij bij toenmalig SVN reeds in de jeugd actief. Noah is een snelle beweeglijke spits met veel scorend vermogen, maar behoud tevens het overzicht in de wedstrijd.
Levi van Horssen.
Broer van Noah en een fysiek sterke speler. Hij heeft een goede pass en ondanks zijn jonge leeftijd al genoeg ervaring opgebouwd in een 1ste elftal. Levi kan zowel op het middenveld als ook in de verdediging prima uit de voeten.
Jarno Michorius.
Jarno is een snelle vleugelspits die zowel in een 2 spitsen als ook 3 spitsen systeem prima inzetbaar is. Hij is de man van de assists, maar heeft ook zelf het nodige scorend vermogen.
Marvin Jansen.
Ook Marvin was in het verleden als sterke en betrouwbare doelverdediger reeds actief voor FC Landgraaf. In zijn doelgebied is Marvin nadrukkelijk aanwezig en met al zijn ervaring en coachend vermogen is Marvin prima in staat zijn team bij de les te houden.
De technische staf zal ook in het seizoen 24 / 25 bestaan uit de volgende personen:
 • Dave Zafarin: Trainer 1ste elftal
 • Roger Peeters: Trainer 2de elftal, assistent trainer 1ste elftal.
 • Tom Bos: Assistent trainer 2de elftal.
 • Guus Vrancken: Technisch coördinator 1ste elftal.
 • Raymond Mertens: Verzorger 1ste elftal.
 • Kurt Postma: Grensrechter 1ste elftal.

 

Kienen

Wij gaan weer kienen bij FC Landgraaf, en wel op 6 april vanaf 19.00 uur.

Mocht je je aanmelden, houdt dan rekening met

– 1 gratis consumptie (geen snacks)
– €5 per kaart
– ⁠er zijn nieuwe kienkaarten aanwezig
– ⁠de keuken is open in de pauze
– ⁠je moet je eigen kienfiches meenemen

We hopen op een grote opkomst.

Aanmelden kienen

  Helpen tijdens Pinkpop

  Net als vorig jaar willen we op Pinkpop op zaterdag 22 juni een tappunt gaan bemannen.

  Wil je dan samen met andere leden van onze club de gasten van drank voorzien, vraag dan om meer info bij Mary Stevelmans.

  Uiteraard zorgen wij als club voor tegoedbonnen voor eten.

   

  Lijkt het je leuk om te doen mail dan voor meer info naar mary_stevelmans@hotmail.com

  FC-Landgraaf-Logo

  Nieuw Clubgebouw

  Vandaag 24 februari hebben burgemeester Richard Boer, verantwoordelijk wethouder Freed Janssen en voorzitter Ben Vlake van FC Landgraaf, gezamenlijk het doek onthuld van hoe ons nieuwe clubgebouw er gaat uitzien. Een prachtig gebouw geheel in de lijn der verwachtingen behorende bij een club die vooruit durft te denken, aldus wethouder Freed Janssen.

  Voor het begin van de competitie 2024-2025 zal ons nieuwe clubgebouw in gebruik zijn

  FC-Landgraaf-Logo

  Nieuwe kantine

  Na een periode van lang wachten was het afgelopen maandag 19 februari dan eindelijk zover en werd gestart met de bouw van de nieuwe kantine.

  Om extra aandacht te geven aan deze voor onze vereniging zo belangrijke gebeurtenis vindt op ons complex aanstaande zaterdag 24 februari om 10:30 uur in aanwezigheid van o.a. de architect, raadsleden, wethouders en leden van het bestuur de onthulling plaats van het bouwbord met daarop een realistische weergave van onze toekomstige kantine.

  Bij deze gebeurtenis is uiteraard iedereen van harte welkom.

  Het bestuur is ervan overtuigd dat na voltooiing van de nieuwe kantine ons complex de uitstraling krijgt die de vereniging FC Landgraaf verdient.

  Het bestuur.

  FC-Landgraaf-Logo

  Vakgarage Tom en FC Landgraaf zetten samenwerking voort.

  FC Landgraaf is verheugd te kunnen melden dat Vakgarage Tom, gelegen aan de Heerlenseweg 204 in Landgraaf, de sponsorovereenkomst met 3 jaar heeft verlengt. De afgelopen 3 jaar zijn voor beide partijen naar alle tevredenheid verlopen en derhalve stond een verlenging voor nog eens 3 jaar niets in de weg.

  Vakgarage Tom is in staat om u een erg gevarieerd assortiment aan te bieden en een nog betere service. Van grote beurt tot kleine beurt en APK, banden, uitlaten en accu’s. Voor de aankoop van u nieuwe of gebruikte auto maakt niet uit wat voor merk. Wij leveren alle gebruikten en nieuwe auto’s. Het voordeel als u bij ons een auto koopt hebt u de garantie kort bij u deur.

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Bekendmaking

  Het bestuur van FC Landgraaf is verheugd te kunnen mededelen dat naast hoofdtrainer Dave Zafarin tevens de volgende personen voor het seizoen 24 / 25 aan FC
  Landgraaf verbonden zullen blijven.

  • Roger Peeters: Trainer 2de elftal, assistent trainer 1ste elftal.
  • Tom Bos: Assistent trainer 2de elftal.
  • Guus Vrancken: Voetbaltechnisch coördinator.
  • Raymond Mertens: Verzorger 1ste elftal.
  • Kurt Postma: Grensrechter 1ste elftal.
  • Tinus Brokke: Grensrechter 2de elftal.
  • Wiel Nelis: Keeperstrainer.

  Het bestuur is ervan overtuigd dat de huidige prima samenwerking met genoemde personen ook volgend seizoen zal worden voortgezet.

  Het bestuur.

  FC-Landgraaf-Logo

  Opvolging Paul Smeets

  Het nieuws dat Paul Smeets zijn functie als bestuurslid en penningmeester heeft neergelegd lijkt een beetje naar de achtergrond te zijn verdwenen en de impact wat dit heeft voor onze vereniging wordt gerelativeerd. Immers, voor velen is Paul nog steeds (vaak onterecht) het aanspreekpunt voor tal van zaken.

  Het bestuur wil echter de urgentie benadrukken voor wat betreft het vinden van een opvolger voor Paul in de functie van penningmeester en doet dan ook een dringend beroep op alle leden om na te denken over de opvolging van Paul of mogelijk zichzelf als opvolger te zien. Bij het uitblijven van opvolging voor Paul zal FC Landgraaf in
  bestuurlijke problemen komen omdat de functie van penningmeester verplicht is.

  Eventuele geïnteresseerden kunnen ervan uitgaan dat tijdens de overdracht Paul volledige ondersteuning zal bieden en ook in de overgangsfase het proces met raad
  en daad zal bijstaan. Zoals bekend heeft Paul zijn zaakjes steeds goed voor elkaar zodat de toekomstige penningmeester een goed georganiseerde financiële huishouding zal aantreffen die een soepele overdracht meer dan mogelijk maakt.

  Iedereen die interesse heeft om op korte termijn onze vereniging op een belangrijke wijze te ondersteunen kan een mail sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl of
  penningmeester@fclandgraaf.nl

  In een persoonlijk gesprek zullen dan de verdere details worden besproken.

  Het bestuur.

  FC-Landgraaf-Logo

  Uitbreiding bestuur

  Tijdens de laatste algemene ledenvergadering heeft het bestuur de noodzaak tot uitbreiding van het aantal bestuursleden onder de aandacht gebracht. Leden met interesse in een bestuursfunctie werden opgeroepen dit bij het bestuur kenbaar te maken.

  Aan deze oproep hebben zowel Joke Zweiphennig als ook Frank de Hoog (vader van 1ste elftalspeler Rick) gehoor gegeven.

  Inmiddels nemen beiden, als aspirant bestuurslid, reeds deel aan het maandelijkse DB overleg. Op de eerstvolgende algemene ledenvergadering zal het bestuur Joke en Frank als definitief bestuurslid voordragen.

  Het bestuur.

  Uitspraak

  Maandag 18 december heeft het gerechtshof in Den Bosch uitspraak gedaan in het hoger beroep tegen ons lid en jeugdleider Murat S. en hem alsnog schuldig bevonden aan de tenlastelegging. M. en zijn advocaat hebben echter aangegeven een cassatieverzoek bij de Hoge Raad te zullen Indienen.

  In lijn met het uitgesproken vonnis van het gerechtshof en tot de afwikkeling van het cassatieverzoek en uitspraak van de Hoge Raad heeft het bestuur besloten M. tot dan op non actief te zetten en hem te ontheffen uit zijn functie als jeugdleider en trainer / coach. M. is door het bestuur op de hoogte gebracht van de genomen beslissing.

  Na het bekend worden van de uitspraak van de Hoge Raad en daarmee een definitief vonnis zal het bestuur zich over deze voor alle betrokkenen vervelende zaak verder beraden.

  Het bestuur

  Pakketzegelactie van de Plus

  De pakketzegel actie van de Plus is weer begonnen.

  Ook dit jaar probeert FC Landgraaf zoveel mogelijk levensmiddelpakketten in te zamelen voor de minder bedeelden. De pakketten gaan ook dit jaar weer naar de Korsakov patiënten bij Meander. We hopen echter veel meer pakketten in te zamelen dan nodig is voor deze groep. De pakketten die over zijn worden in samenwerking met Welsun verdeeld onder de  armste gezinnen in Nieuwenhagen. De zegels en/of volle boekjes kunnen ingeleverd worden bij Hans Roeleveld, Brunssummerweg 118, hans.roeleveld@home.nl, 0625004248. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de zegels of volle boekjes langs te brengen bel of mail dan even met Hans, dan worden ze opgehaald. De actie duurt van 03-12-2023 t/m 24-02-2024.

   

  Scheidsrechters en spelbegeleiders gezocht!

  Bij FC Landgraaf zijn we heel blij met een kleine groep vrijwilligers die zich elke zaterdag inzetten om de wedstrijd bij de jeugd als scheidsrechter te begeleiden. Het huidige aantal scheidsrechters is echter niet voldoende om alle wedstrijden op zaterdag te fluiten. In de praktijk blijken we telkens weer een uitdaging te hebben. De groep ‘vaste’ scheidsrechters is namelijk niet oneindig flexibel inzetbaar.

   

  Oproep: Wie komt onze groep scheidsrechters versterken?

  De groep ‘vaste’ scheidsrechters laat zich graag versterken. We doen daarom een dringend verzoek aan ouders, familieleden, vrienden en spelers om zich op te geven als scheidsrechter. Wat is nou leuker dan actief betrokken zijn bij de sport, boven op de actie te zitten en daarbij ook nog gezond bezig te zijn? Na de wedstrijd een handje krijgen van spelers die je bedanken voor het begeleiden van hun wedstrijd. En soms hoor je dan: “Hey scheids, bedankt voor het fluiten. Je had het goed gezien. Mooi toch? Wacht niet langer, meld je aan! De scheidsrechterscommissie staat voor je klaar om je op te vangen.

   

  Uitleg: Als team zelf de scheidsrechter regelen.

  Het wekelijks inplannen van de scheidsrechters is een intensief, dynamische en voor velen een onzichtbaar proces. Achter de schermen is de scheidsrechterscommissie door de weeks hard bezig om scheidsrechters aan te stellen. Tot nu toe lukt het met veel kunst en vliegwerk nog steeds om de wedstijden op zaterdag te bemannen. Echter het lijkt er nu op dat dit op korte termijn niet meer gaat lukken. De consequenties zijn dan dat we helaas bij bepaalde wedstijden geen scheidsrechters meer kunnen inzetten. Mocht dit het geval zijn dat zullen betreffende teams een verzoek krijgen om zelf een scheidsrechter te regelen of om de wedstrijd zelf te begeleiden/fluiten.

   

  Er staat een vergoeding tegenover het fluiten van een wedstrijd, tevens faciliteert de vereniging volledig (mooie scheidsrechterskleding, een fluitje en alle andere dingen die je nodig hebt). Mocht je geïnteresseerd zijn in een opleiding of cursus, dan kunnen wij daar ook in bijdragen.

   

  Zie jij jezelf als scheidsrechter of heb je vragen, neem dan a.u.b. contact op met de scheidsrechterscoördinator,  Henny Steinen via scheidsrechters@fclandgraaf.nl

  We hopen op jullie medewerking, want zonder scheids, geen wedstrijd!

  Bestaande Vriendenloterij loten omzetten naar ‘FC Landgraaf’.

   

  Omzetten loten betekent financieel voordeel voor onze vereniging Ben je lid van de Vriendenloterij?

  Vanaf heden kun je dan ook FC Landgraaf steunen. Met uw lot van de VriendenLoterij kunt u ervoor zorgen dat 40% van uw inleg bij onze club terechtkomt.

  Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot FC Landgraaf steunen? Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de VriendenLoterij door te bellen naar het telefoonnummer: 088 – 020 1020. Keuzemenu optie: 6. U kunt dan doorgeven dat u uw lot wil omzetten naar FC Landgraaf.

  De ‘vriendencode’ die aan onze club is toegekend is 10644. Als u nog geen lot heeft kunt u op de website: Meespelen | VriendenLoterij een lot kopen.

  Via deze site kunt u tijdens de aanmelding FC Landgraaf aanmerken als goed doel. Voor U kost dit niets extra’s, het geld ten goede van onze eigen vereniging.

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Bloembinderij & Tuincentrum Stoelinga Business Vriend FC Landgraaf

  Bloembinderij & Tuincentrum Stoelinga Business Vriend FC Landgraaf

  FC Landgraaf is verheugd te melden dat zij Bloembinderij & Tuincentrum Stoelinga vanaf nu voor de komende 3 jaar tot Business Vriend van de club mogen gaan rekenen.

  Bloembinderij & Tuincentrum Stoelinga gaat onder andere ons damesteam voorzien van trainingspakken met op de achterzijde het logo van de zaak. Ook zullen er nog 2 reclameborden extra geplaatst gaan worden een op het hoofdveld en een op kunstgrasveld. Op de foto Marco Stoelinga bij de ondertekening van het sponsorcontract, hoe kan het ook anders, te midden van zijn bloemen FC Landgraaf is Bloembinderij & Tuincentrum Stoelinga zeer erkentelijk voor deze bijzonder mooie geste. Bloembinderij & Tuincentrum Stoelinga is te vinden op de Oude Landgraaf 14 in Nieuwenhagen-Landgraaf

  FC-Landgraaf-Logo

  Actief Landgraaf Fysiotherapie

  Actief Landgraaf Fysiotherapie sinds dit seizoen als sponsor verbonden op de voorzijde van de shirts van de JO12-1.

  Op de foto staat Natascha Muller van Actief Landgraaf Fysiotherapie met het ingelijst shirt wat zij van de vereniging in ontvangst heeft mogen nemen.

  Actief Landgraaf Fysiotherapie is te vinden op Wilhelminastraat 5 te Nieuwenhagen-Landgraaf.

  FC Landgraaf dankt Actief Landgraaf Fysiotherapie voor haar steun aan de club.

  FC-Landgraaf-Logo

  Van Loo Logistics Kerkrade sponsor FCL JO8-2 en FCL JO9-2

  Uit naam van FC Landgraaf heeft Maikel van der Heijden van Van Loo Logistics uit Kerkrade een ingelijst shirt overhandigd gekregen en zijn vrouw Ramona een boeket bloemen. De komende 3 seizoen prijkt de naam van het bedrijf op de shirts van FC Landgraaf JO8-2 en FC Landgraaf JO9-2. FC Landgraaf heet Van Loo Logistics welkom als sponsor van de club

  Op de foto staan Ramona en Maikel te midden van spelers en leiders van beide teams.

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Ziekenhuisalliantie

  FC Landgraaf sluit zich aan bij de Ziekenhuisalliantie voor het behoud van een volwaardig Ziekenhuis in Parkstad.

  Zoals uit diverse publicaties duidelijk is geworden is de Raad van Bestuur van het Zuyderland Ziekenhuis te Heerlen voornemens om een herverdeling van specialistische taken te bewerkstelligen tussen de locaties Heerlen en Geleen.

  Het behoud van een volwaardig ziekenhuis voor de regio Parkstad is van een dergelijk groot belang dat het Bestuur van FC Landgraaf zich achter de Ziekenhuisalliantie heeft geschaard.

  Wij vragen uw steun.

  De formulieren, waarin onze leden hun steun kunnen betuigen liggen ter ondertekening klaar in de kantine.

  Op zaterdag 23 september om 13:00 uur is er een protestmars vanaf de locatie Mondriaan te Heerlen naar het Zuyderland Ziekenhuis te Heerlen.

  Degene die dat wil kan hieraan deelnemen om je stem te laten horen. Deze protestmars wordt georganiseerd door de gemeente Heerlen.

  Het Bestuur

  Algemene Ledenvergadering

  Het bestuur van FC Landgraaf nodigt haar leden uit voor het bijwonen van een algemene ledenvergadering welke gehouden zal worden op donderdag 12 oktober, aanvang 19:30 uur.

  De locatie van de vergadering is de kleine kantine op ons sportcomplex.

  De agenda ziet er als volgt uit:

  • Opening.
  • Ingekomen stukken.
  • Financiën boekjaar 2022 – 2023.
  • Jaarverslag secretaris.
  • Nieuwbouw kantine.
  • Update commissies.
  • (Her)verkiezing bestuursleden (*).
  • Aantal vrijwilligers.
  • Rondvraag.
  • Sluiting. 

   (*) Aftredend zijn de volgende bestuurleden: Voorzitter Ben Vlake, secretaris Wim Reintjens, penningmeester Paul Smeets en vicevoorzitter Hans Roeleveld.

   Herkiesbaar: Ben Vlake, Wim Reintjens, Paul Smeets. Niet herkiesbaar: Hans Roeleveld.

   Het bestuur draagt verder ons lid Tom Hermans voor als nieuw bestuurslid.

   Leden welke eveneens belangstelling hebben voor een bestuursfunctie kunnen dit tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de vergadering kenbaar maken door een mail te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

   Onze vereniging is volop in beweging en deze vergadering is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen m.b.t. alles wat speelt binnen de FC Landgraaf familie.

   Het bestuur roept daarom alle leden op om zoveel mogelijk aanwezig te zijn en hoopt op een grote opkomst.

  Spreekuur met het bestuur

  Het bestuur van FC Landgraaf heeft besloten om met ingang van 1 september een maandelijks “spreekuur” in te stellen. Dit houdt in dat iedere eerste dinsdagavond van de maand afwisselend enkele bestuursleden in de bestuurskamer aanwezig zullen zijn waar leden met hun vragen en/of op- en aanmerkingen terecht kunnen. Tijdstip: van 19:00 tot 20:00 uur.

  Op die manier hoopt het bestuur dat eventuele onvrede, problemen maar ook positieve kritiek en/of verbetervoorstellen tijdig bij het bestuur bekend worden en hierop zo snel mogelijk actie kan worden ondernomen. Het beperkt zich hierbij niet alleen tot voetbal gerelateerde zaken, maar kunnen dit ook zaken zijn van meer persoonlijke aard waarbij een bestuurslid dan vanuit zijn eigen expertise eventueel advies en ondersteuning kan bieden. Op die manier hoopt het bestuur ook op maatschappelijk gebied haar betrokkenheid aan onze leden te tonen.

  Wel dient hierbij te worden opgemerkt dat keuzes welke door trainers en jeugdleiders worden gemaakt t.a.v. het samenstellen van teams en opstellingen van spelers voor wedstrijden bij het bestuur nooit ter discussie staan en het bestuur hier op geen enkele wijze invloed op wil uitoefenen en dus buiten de scoop van het “spreekuur” vallen.

  Het bestuur.

  Rabo ClubSupport 2023

  Ook dit jaar heeft onze vereniging zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport campagne. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september.
  Ieder Rabo-lid krijgt bericht over de Rabo ClubSupport campagne. Uiteraard willen wij als club natuurlijk graag jouw stem. Dit jaar heeft de club als doel gesteld, onze jeugdleiders voorzien van kleding en materialen zodat zij goed uitgerust aan de slag kunnen met onze voetbaljeugd.

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Boots Optiek – bal voor de pupil van de week

  De komende 3 seizoenen zal Boots Optiek, gelegen aan de Hovenstraat 137 in Ubach over Worms, de pupil van de week bij FC Landgraaf voorzien van een bal met het logo van de club en het logo van Boots Optiek. FC Landgraaf dankt Boots Optiek voor deze bijzonder mooie geste voor de komende 3 seizoenen. Op de foto Pedro Veugen van Boots Optiek met in zijn handen de bal voor de pupil van de week.

   

  Vandalisme

  De afgelopen dagen werd FC Landgraaf wederom getroffen door zinloos enb ijzonder ergerlijk vandalisme doordat op het onlangs vernieuwdek unstgrasveld 3 op enkele plaatsen op het veld brandjes werden gesticht.

  Voor iedereen die veel tijd en energie in onze club steekt roept dit gevoelens op die hier beter niet verwoord kunnen worden.

   

  In een poging om eventuele toekomstige daders te betrappen zal FC Landgraaf de komende tijd op verschillende, hier (uiteraard) niet ten oemen manieren, het toezicht verscherpen.

   

  Verder zal tegen de toekomstige dader(s) altijd aangifte van vernielingw orden gedaan en zal de schade op hen of eventueel op de ouders verhaald worden. Men is gewaarschuwd.

   

  Het bestuur.

  FC-Landgraaf-Logo

  Vacatures FC Landgraaf

  Sinds de oprichting in 2020 is het ledental van FC Landgraaf flink gegroeid en zoals inmiddels iedereen weet kan onze vereniging alleen bestaan mede door de inzet van onze vrijwilligers.

  Gelukkig weet FC Landgraaf zich gesteund door een groot vrijwilligerskorps, maar ook voor komend seizoen zijn er bij onze vereniging vacatures. Wij zoeken dan ook betrokken verenigingsmensen die iets extra’s voor onze vereniging willen doen.

  Zo is er op dit moment behoefte aan vrijwilligers die op vrijwillige basis en tegen vergoeding na afloop van de trainingen en thuiswedstrijden in de kantine willen helpen. Wij hopen dat onder onze leden en wellicht ook ouders van jeugdleden een aantal enthousiaste vrijwilligers opstaan die onze vereniging een warm hart toedragen. De
  frequentie en het aantal uren dat je werkt is in overleg.

  Verder is FC Landgraaf voor het seizoen 2023 / 2024 op zoek naar een enthousiaste trainer / coach voor het 4de elftal. In die functie verzorg je, tegen vergoeding, op dinsdagavond en vrijdagavond de trainingen en neem je op zondag de coaching voor je rekening. Binnen dit team staat plezier in het voetbal voorop en kun jij hierin in grote mate je bijdrage leveren.

  Ook het bestuur wordt in de uitvoering van haar werkzaamheden steeds vaker geconfronteerd met de eerder genoemde groei. Als gevolg hiervan is uitbreiding van het aantal bestuursleden dringend gewenst. Daarom zijn wij tevens op zoek naar leden die een bestuursfunctie ambiëren om op een positieve en constructieve manier te willen bijdragen aan het optimaal functioneren van FC Landgraaf.

  Ben jij degene die we zoeken en heb je interesse in een van bovengenoemde vacatures, stuur dan een bericht naar secretaris@fclandgraaf.nl

  Nieuwe sponsor jeugdafdeling

  Nieuwe sponsor jeugdafdeling FC Landgraaf.

   

  FC Landgraaf heet Van Loo Logistics uit Kerkrade welkom als nieuwe sponsor binnen onze bloeiende jeugdafdeling. Zij zullen in het nieuwe seizoen voor de komende 3 seizoenen de JO8-2 en JO9-2 gaan sponsoren en voorzien van nieuwe shirts en plaatsen daarbij ook nog een reclamebord op ons hoofdveld.

  In september zullen er teamfoto’s worden gemaakt van de JO8-2 en JO9-2. Tijdens deze foto momenten zal FC Landgraaf Van Loo Logistics nog eens extra in het zonnetje zetten.

  Namens FC Landgraaf en de sponsorcommissie Van Loo Logistics dank voor deze steun aan onze jeugdafdeling.

   

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Nieuwbouw kantine

  Na een periode van onduidelijkheid en vertraging is nu dan eindelijk de kogel door de kerk voor wat betreft de nieuwbouw van ons kantinegebouw en heeft het bestuur met de gemeente Landgraaf in alle zaken overeenstemming bereikt zodat gestart kan worden met het uitvoeren van de bouwplannen.

  De (grove) planning ziet er als volgt uit:

  Juni/ juli 2023: Stukken gereedmaken voor aanbesteding.
  Eind juli – September 2023: Aanbestedingsprocedure.
  Oktober – December 2023: Voorbereidingswerkzaamheden uitvoering.
  Januari – juli 2024: Start bouwwerkzaamheden

  Nieuwbouw gereed voor nieuw seizoen 2024/2025.

  Er wordt naar gestreefd om het nieuwe kantinegebouw voor aanvang van het seizoen 2024 / 2025 in gebruik te kunnen nemen.

  Het bestuur.

  Definitieve teamindelingen seizoen 2023-2024

  Beste jeugdspelers, ouders en verzorgers.

  Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe definitieve teamindelingen voor het seizoen 2023-2024, zoals deze door de jeugdcommissie, in overleg met alle betrokken jeugdleiders zijn samengesteld. Ook dit jaar weer een flinke complexe puzzel.

  Voor het nieuwe seizoen zullen we 16 pupillen teams (jo7 t/m jo13) en 6 junioren teams (jo14 t/m jo19) inschrijven voor de competitie.

  Door de toename in leden zoeken we op diverse teams nog jeugdleiders, zoals te zien. Heb je interesse, of weet je iemand, informeer ons dan ook via mailadres: jeugd@fclandgraaf.nl

  Deze vacatures moeten we voor de start van het nieuwe seizoen ingevuld zien te hebben.

   

  Met sportieve groet,

  Jeugdcommissie FC Landgraaf

   

  Definitieve teamindeling jo7-jo9

  Definitieve teamindeling jo10

  Definitieve teamindeling jo11-jo12

  Definitieve teamindeling jo13-jo14

  Definitieve teamindeling jo15-jo19

   

   

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Nieuws van de selectie

  Op de foto van links naar rechts: Stan Manders, Tom Koekelkorn, Pedro Boumans en Ruud Hamers

   

  Stan Manders

  Stan is 18 jaar en volgt momenteel de opleiding commerciële economie en is woonachtig in Landgraaf. Stan is een groot talent die via Alemania Aachen en de 0-19 van v.v. Schaesberg overkomt naar FC Landgraaf. Zijn favoriet positie is linker centrale verdediger, maar kan ook op de linksback uit de voeten.

   

  Pedro Boumans

  Pedro is 29 jaar en komt over van Voerendaal, waar hij ook al zijn hele leven woonachtig is. Hij werkt als leidinggevende in een logistiek bedrijf. Zijn favoriete positie is linker centrale verdediger, maar kan ook als linksback fungeren. Hij zet graag de lijnen uit door middel van coaching en voorop in de strijd te gaan.  Zijn vorige clubs waren Voerendaal en Schimmert.

   

  Ruud Hamers

  Ruud is 30 jaar en komt net als Pedro ook over van Voerendaal en ook Ruud is woonachtig in Voerendaal. Ruud is zijn hele leven beroepsmilitair geweest en werkt ook nu nog voor het ministerie van defensie. Door zijn verleden als militair is het Ruud op het lijf geschreven om ook onze defensie te versterken. Hij kan hier namelijk overal terecht, maar zijn favoriete positie is de linksback positie. Ruud heeft een keer een uitstapje gemaakt naar Klimmania, maar heeft voor de rest alleen maar voor Voerendaal gespeeld.

   

  Tom Koekelkorn

  Tom is 35 jaar en is woonachtig in Eygelshoven. Tom is docent in het basisonderwijs. Hij heeft maar 1 favoriete positie en dat is keeper zijn. Tom neemt veel ervaring mee en is afgelopen seizoen bijna gepromoveerd met Hoensbroek. In het verleden heeft Tom voor sv Simpelveld, SVN, WDZ, vv Hellas en Hoensbroek gespeeld. Buiten Hoensbroek zijn dat allemaal tegenstanders voor dit komende seizoen!

   

  Twee spelers van het kampioenschap elftal van Roger Peters worden doorgeschoven naar het 1e elftal.

  Namelijk Yannick Hübers en Melvin Kortis.

  1. Melvin Kortis, is 23 jaar en is een echte handenbinder voorin. Afgelopen seizoen heeft hij .. gescoord en we zijn ervan overtuigd dat hij dit ook op ons 1e elftal kan.
  2. Yannick Hübers, is .. jaar en heeft een gouden linkervoet. Hij kan voor de verdediging spelen of als linker centrale verdediger.

  Deze 2 jongens hebben dit seizoen goed gepresteerd, Hierin hadden ze een groot deel te danken aan hun medespelers.

   

  Er komen ook een aantal spelers over van de J019 die het afgelopen seizoen zo’n progressie hebben laten zien, dat ze het verdiend hebben om aan te sluiten bij het 1e elftal:

  • Ceylan Klaas, is 17 jaar en komt ook van onze eigen jeugd. Ceylan kan uit de voeten vanaf de spits en linksbuiten positie.
  • Jayden Zafarin, is 18 jaar en heeft in het verleden bij Sylvia gevoetbald en na een avontuur bij Schaesberg en Groene Ster is hij sinds vorig seizoen teruggekeerd bij Landgraaf. Jayden is voornamelijk spits of rechtsbuiten.
  • Sem Dubois, is 16 jaar en een jongen van eigen jeugd. Sem is een opkomende rechtsback.
  • Rick van der Heijden, is 17 jaar en heeft de jeugd doorlopen bij Roda jc en gaat nu voor zijn kansen als rechtermiddenvelder bij Landgraaf.
  • Timo Huirne, is 18 jaar en heeft ook zijn hele jeugd bij Landgraaf gespeeld. Timo is een technische linkermiddenvelder.
  • Ian Vanderlinden, is 17 jaar en is vorig seizoen overgekomen van de Leeuw uit Brunssum. Hij geeft tevens ook nog training met de voetbalschool bij FC Landgraaf en is een echte middenvelder die ook nog centraal achterin kan spelen.
  • Dani Florentinus, is 17 jaar en is een echte linkspoot met een goede trap. Hij kan zowel linksback als linkercentrale verdediger spelen.
  • Rens van der Heide, is 16 jaar. Hij is niet de grootste, maar heeft door zijn inzicht en timing laten zien dat dat ook niet altijd nodig is als rechtercentrale verdediger.

  Zomerstop, accomodatie gesloten

  De accomodatie is wegens vakantie gesloten vanaf maandag 3 juli tot en met zaterdag 5 augustus.

  We wensen een ieder een hele fijne zomervakantie toe en tot volgend seizoen!

   

   

  FC-Landgraaf-Logo

  Bestemming veld 4

  Met de komst van een tweede kunstgrasveld bij FC Landgraaf en daaraan gekoppelde uitgebreidere trainingsmogelijkheden is het gebruik van het voormalig trainingsveld (veld 4) komen te vervallen. Het veld werd daarom aan de gemeente Landgraaf “terug gegeven”, waarbij de gemeente aan dit veld haar eigen bestemming zou geven.

  Na een langere periode van weinig tot geen activiteit heeft de gemeente Landgraaf inmiddels laten weten dat vanaf 1 mei gestart zal worden met de aanleg van een zgn. “beachveld”.

  Tijdens de werkzaamheden zal voor de toegang tot het veld gebruik worden gemaakt van de doorgang tussen de adressen Heigank 71 en 75 waarbij de bewoners door middel van een bewonersbrief vooraf zullen worden geïnformeerd.

  De werkzaamheden zullen circa 2 tot 3 weken in beslag nemen en zullen uiterlijk 9 juni beëindigd zijn, waarna oplevering zal plaatsvinden.

  Eventuele toekomstige bestemmingen voor dit veld zullen dan naderm bekeken worden.

  Perfect preventie

  FC Landgraaf heet business sponsor Perfect preventie uit Hoensbroek welkom. Perfect preventie is gespecialiseerd in brand-, inbraak- en risicopreventie en zal de komende 3 jaar dan ook de trainingspakken van onze JO19-1 sieren. Het bedrijf is gevestigd in De Koumen 42 in Hoensbroek. Directeur Hub Janssen, een echte Nieuwenhaagse jong,  en zijn compagnon Roy Rienties dragen de vereniging FC Landgraaf een warm hart toe en ze zijn zeer vereerd dat zij tot een van de sponsoren van FC Landgraaf gerekend mag worden.

  Op de foto krijgt Hub Janssen van sponsorcommissie lid Jos Steinen een ruiker overhandigd voor zijn echtgenote die ziek thuis moest blijven terwijl Hub zelf een heerlijk bierpakket in ontvangst mocht nemen. De andere foto’s tonen een aantal spelers van FC Landgraaf JO19-1 die trots de trainingspakken showen.

  HSE Consulting steekt FC Landgraaf JO13-1 in het nieuw.

  HSE Consulting steekt FC Landgraaf JO13-1 in het nieuw.

  Buiten het feit dat HSE Consulting een top en business sponsor is van FC Landgraaf heeft Tim Hermans van HSE Consulting het JO13-1 team van FC Landgraaf voorzien van nieuwe trainingspakken.

  Op de foto krijgt Finn Hermans het trainingspak door zijn vader Tim overhandigd. Als dank overhandigde Jos Steinen van de sponsorcommissie een drankpakket aan Tim en een bloemetje aan zijn echtgenote Judith.

  Tim en Judith gingen aansluitend met hele team op de foto.

  Namens FC Landgraaf een woord van dank aan HSE Consulting voor de steun aan de club en in het bijzonder aan het JO13-1 team.

   

  Robin Grillhaus co-sponsor bij 1ste elftal

  Robin Grillhaus uit Herzogenrath zal de komende jaren fungeren als co-sponsor bij ons 1e team en zal de broeken van ons 1e team gaan sieren met zijn naam. Tevens zal zijn naam vanaf het nieuwe seizoen ook op de mouw pronken. Wij danken Frenk van de Burgt van Vakgarage Tom voor zijn bemiddeling in deze.

   

  Ga samen met FC Landgraaf voor glasvezel!

  Ga samen met FC Landgraaf voor glasvezel!

   

   

  “DELTA Netwerk komt langs om samen met jou te bepalen waar de gratis aansluiting in de woning kan worden geplaatst. Mogelijk zijn ze al bij je langs geweest anders komen ze op korte termijn bij je langs. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.”

  Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting?  Meld je je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via FC Landgraaf. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. 

  Direct aanmelden voor glasvezel van DELTA of Caiway?

  Hoe krijg ik glasvezel in huis?

  Zoals gezegd raden we je aan om glasvezel sowieso gratis in huis te laten plaatsen.

  • Kijken: Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per email bevestigd.
   Direct zelf een afspraak maken kan op .
  • Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.
  • Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.
  • Abonnement: je hebt nu een glasvezel aansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement.

   

  Welke abonnementen zijn er eigenlijk?
  Via FC Landgraaf heb je in ieder geval de keuze uit de volgende aanbieders:

  Je kunt dus maandelijks jouw pakket aanpassen naar jouw wensen. Dus wil je tijdelijk wat sneller internet of juist wat minder zenders, dat kun je zelf eenvoudig en snel regelen!

  Wanneer je kiest voor DELTA ontvang je sowieso

  • Installatie tot in de nok: een uitgebreide installatie waarbij alle televisies netjes worden aangesloten en de bekabeling in een kabelgoot netjes weggewerkt kan worden.
   En Wifi? De monteur zorgt dat jij Wifi door het hele huis heen hebt. Wel zo makkelijk én comfortabel!
  • De eerste 3 maanden een flinke korting; zo heb je al 1 Gig (1000 Mbps!) voor maar € 10,00 per maand.
  • De eerste 3 maanden gratis TV pakket; je hebt keuze uit 50+ of 120+ zenders.

  Na de eerste drie maanden is DELTA nog steeds een slimme keuze. Kies je bijvoorbeeld 1 Gig met 50+ zenders? Dan betaal je na de eerste drie maanden nog steeds maar € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00  per maand).

  Neem je mobiel van DELTA erbij? Dan zijn er nog vele extraatjes te krijgen!

  Aanmelden voor DELTA

   

  Kies je liever voor Caiway? Dan heb je de keuze uit een aantal superscherpe en complete pakketten.

  Wanneer je kiest voor Caiway ontvang je:

  • Een scherpe actieprijs voor jouw pakket: de eerste zes maanden betaal je slechts € 9,95
  • 3 slimme Wifi Boosters het eerste jaar helemaal gratis (daarna € 3,- per maand)
  • 12 maanden ESPN Complete voor maar € 5,- per maand.
  • Gratis installatie door een monteur

  Zo heb je bijvoorbeeld internet en TV Voordelig (150 Mbps) voor maar € 52,95 per maand na de actieperiode. Slim bekeken!

  Aanmelden voor Caiway:

  Voordelen van glasvezel

  Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

  ALV donderdag 10 november

  Het bestuur van FC Landgraaf nodigt haar leden uit tot het bijwonen van een Algemene Ledenvergadering (ALV) welke gehouden zal worden op donderdag 10 november. Aanvang is 19:30 uur, locatie is de kleine kantine op ons sportcomplex.

  De agenda ziet er als volgt uit:

  • Opening door de voorzitter.
  • Jaarverslag secretaris.
  • Jaarverslag penningmeester.
  • Stand van zaken nieuwbouw.
  • Verkiezing leden kascontrole commissie.
  • Verkiezing nieuwe bestuursleden.
  • Wat verder ter tafel komt.
  • Rondvraag.
  • Sluiting.

  Verder roept het bestuur alle leden met interesse in een bestuursfunctie op dit kenbaar te maken door een mail te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen onze nogm steeds groeiende vereniging, zorg dan dat je aanwezig bent.

  Gratis toegang

  In het kader van maatschappelijke betrokkenheid en in het besef dat veel mensen het tegenwoordig financieel moeilijk hebben heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten om vanaf dit seizoen geen entree meer te heffen en als zodanig iedereen vrije toegang te geven voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

  FC-Landgraaf-Logo

  DRINGEND – Kantinehulp gezocht

  Kantinehulp gevraagd!

   

  Onze club heeft in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag) dringend versterking nodig voor het runnen van onze kantine.

  Lijkt het je leuk om bardiensten te draaien, ben je minimaal 18 jaar, en wil je in een leuke sportkantine aan de slag?

  Neem dan contact op met onze coördinatoren via het mailadres:  secretaris@fclandgraaf.nl

   

  Heb je vragen of wil je eerst een gesprek over alle details van deze leuke job, neem dan contact op!

  We laten je dan onze kantine zien en je krijgt alle info!

  FC-Landgraaf-Logo

  Oproep Damesteam FC Landgraaf

  Oproep !!
  ⚽️👠
  Voor alle dames uit Landgraaf en omgeving die graag deel uit willen maken van een leuk en een heel gezellig 🥂🎊 damesteam!
  Middels deze oproep zijn jullie van harte welkom om naar een training te komen kijken of … train gerust mee! Wie weet, sluit je zelfs aan en wellicht speel je mee in onze competitie 7×7 op de vrijdagavond!
  Heb je voetbal ervaring ? Prima.
  Heb je geen voetbal ervaring? Ook prima! Laat dit je absoluut niet weerhouden 😊
  Trainingsdagen van ons damesteam zijn:
  Dinsdag van 19.30-21.00
  Vrijdag van 19.30-21.00 (mocht er op de vrijdag geen competitie wedstrijd zijn, dan wordt er getraind)
  Hopelijk mogen we je verwelkomen op ons sportpark, gelegen aan de Heigank te Landgraaf.
  Voor meer info:
  Marco de Vries
  06-485 54 718
  devriesmarco0@gmail.com
  Met sportieve groet en beleefd uitnodigend,
  Damesteam
  FC Landgraaf
  FC-Landgraaf-Logo

  aanwezigheid kinderfysio bij onze club

  Beste spelers, ouders/verzorgers en trainers,

  Vanaf de maand mei is het voor spelers van alle jeugdteams mogelijk een afspraak te maken bij een (kinder)fysiotherapeut. Haar naam is Kirsten Caenen, in het laatste jaar van haar opleiding gaat ze haar proefschrift schrijven dat zal gaan over return to play (sportrevalidatie) bij jonge sporters.  Zij zal elke woensdag vanaf 18:30 beschikbaar zijn in het EHBO-lokaal, beneden bij de kleedlokalen. Ervaar jij klachten, of merk je als ouder/verzorger/trainer dat een jeugdspeler klachten ervaart die het voetballen belemmeren, dan kun je een afspraak maken door het sturen van een appje naar: 0627023783, of door een e-mail te sturen naar: kirstenvcl@gmail.com

  FC Landgraaf – Maatschappelijk betrokken

  FC Landgraaf zet zich graag in voor de inwoners van Landgraaf. Wij willen ons extra inzetten juist voor die mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij zoeken leden voor onze werkgroep maatschappelijke betrokkenheid.
  Doel:
  Samen mooie projecten bedenken en opzetten die ten goede komen voor de inwoners van Landgraaf.
  Tijdsinvestering:
  1 à 2x per maand een bijeenkomst met de werkgroep. Verdere inzet is afhankelijk van beschikbaarheid van de vrijwilliger.
  Interesse of juist meer informatie, neem contact op met Hans Roeleveld 06-25004248

  FC Landgraaf erkend leerbedrijf

  FC Landgraaf erkend leerbedrijf.

   

  Per 08-03-2022 is FC Landgraaf door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven als erkend leerbedrijf geregistreerd.

  FC Landgraaf mag per deze datum MBO-studenten opleiden in de beroepspraktijk. Wij als FC Landgraaf mogen trots zijn met deze erkenning en dit laat zien dat wij als club op de goede weg zijn.

  Een woord van dank aan de mensen die zich met deze materie hebben bezig gehouden en dit hebben weten te bewerkstelligen.

   

  FC-Landgraaf-Logo

  FC Landgraaf op de sociale toer.

  FC Landgraaf op de sociale toer.

  Deze week al 8 gezinnen met armoedeproblematiek kunnen verblijden met een boodschappenpakket t.w.v. 50 euro van de Plus uit naam van FC Landgraaf. Ik kan de dankbaarheid van de mensen niet volledig in woorden beschrijven. Ik voel me trots om lid te zijn van een club dat buiten een hoge mate van sportiviteit ook veel oog heeft voor maatschappelijk belang. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt wil ik namens het gespecialiseerd Korsakov team, en de gezinnen waar wij komen van harte bedanken. Komende week mag ik nog 8 gezinnen verblijden en dat allemaal door de geweldige leden van FC Landgraaf. In totaal heeft FC Landgraaf er voor gezorgd dat 18 pakketten van de Plus aan Rico Doek zijn overhandigd.

  Op de foto staat links Rico Doek welke van onze vicevoorzitter de pakketten krijgt overhandigd.