In memoriam : Nico Kool

In memoriam Nico Kool.

Maandagmorgen 26-9-2022 is op 88 jarige leeftijd Nico Kool overleden. Nico was een echt Sylvia boegbeeld. In zijn jongen jaren heeft hij een tijdje bij SVN gevoetbald en ergens in de jaren 50 is hij overgestapt naar RKSV Sylvia waar hij na zijn actieve voetbalcarrière vele jaren de jeugd getraind heeft. Ook was Nico clubscheidsrechter en penningmeester. Op de fiets door weer en wind heeft Nico jarenlang de contributie aan huis opgehaald. Nico was op en top een Sylvia man, een voorbeeld voor velen.

Nico wordt op donderdag 29-09-2022 om 15:00 uur gecremeerd in Schifferheide te Kerkrade. Nico ligt opgebaard bij uitvaartverzorging van Bree gelegen aan het Sunplein te Nieuwenhagen. Vandaag en morgen kan men nog tussen 16:00 uur en 16:45 uur afscheid nemen van Nico. Rust zacht Nico we zullen je niet vergeten.

Gratis toegang

In het kader van maatschappelijke betrokkenheid en in het besef dat veel mensen het tegenwoordig financieel moeilijk hebben heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten om vanaf dit seizoen geen entree meer te heffen en als zodanig iedereen vrije toegang te geven voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

FC-Landgraaf-Logo

DRINGEND – Kantinehulp gezocht

Kantinehulp gevraagd!

 

Onze club heeft in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag) dringend versterking nodig voor het runnen van onze kantine.

Lijkt het je leuk om bardiensten te draaien, ben je minimaal 18 jaar, en wil je in een leuke sportkantine aan de slag?

Neem dan contact op met onze coördinatoren via het mailadres:  secretaris@fclandgraaf.nl

 

Heb je vragen of wil je eerst een gesprek over alle details van deze leuke job, neem dan contact op!

We laten je dan onze kantine zien en je krijgt alle info!

FC-Landgraaf-Logo

Gebruik van het hoofdveld

In overeenstemming met eerder gemaakte afspraken is het tot de start van de competitie op 25 september NIET toegestaan het hoofdveld te gebruiken om te trainen.

De afgelopen maanden is er door verschillende vrijwilligers alles aan gedaan om het hoofdveld in optimale conditie te brengen, hetgeen ondanks de droogte prima gelukt is.

Laten we dit dan ook zou houden.

Het bestuur.

FC-Landgraaf-Logo

Oproep Damesteam FC Landgraaf

Oproep !!
⚽️👠
Voor alle dames uit Landgraaf en omgeving die graag deel uit willen maken van een leuk en een heel gezellig 🥂🎊 damesteam!
Middels deze oproep zijn jullie van harte welkom om naar een training te komen kijken of … train gerust mee! Wie weet, sluit je zelfs aan en wellicht speel je mee in onze competitie 7×7 op de vrijdagavond!
Heb je voetbal ervaring ? Prima.
Heb je geen voetbal ervaring? Ook prima! Laat dit je absoluut niet weerhouden 😊
Trainingsdagen van ons damesteam zijn:
Dinsdag van 19.30-21.00
Vrijdag van 19.30-21.00 (mocht er op de vrijdag geen competitie wedstrijd zijn, dan wordt er getraind)
Hopelijk mogen we je verwelkomen op ons sportpark, gelegen aan de Heigank te Landgraaf.
Voor meer info:
Marco de Vries
06-485 54 718
devriesmarco0@gmail.com
Met sportieve groet en beleefd uitnodigend,
Damesteam
FC Landgraaf

Berden Clubactie

Beste leden,

We hebben een nieuw initiatief om te sparen voor onze vereniging.

Klik op de link (Berden) om deel te nemen: Berden

 

 

FC-Landgraaf-Logo

aanwezigheid kinderfysio bij onze club

Beste spelers, ouders/verzorgers en trainers,

Vanaf de maand mei is het voor spelers van alle jeugdteams mogelijk een afspraak te maken bij een (kinder)fysiotherapeut. Haar naam is Kirsten Caenen, in het laatste jaar van haar opleiding gaat ze haar proefschrift schrijven dat zal gaan over return to play (sportrevalidatie) bij jonge sporters.  Zij zal elke woensdag vanaf 18:30 beschikbaar zijn in het EHBO-lokaal, beneden bij de kleedlokalen. Ervaar jij klachten, of merk je als ouder/verzorger/trainer dat een jeugdspeler klachten ervaart die het voetballen belemmeren, dan kun je een afspraak maken door het sturen van een appje naar: 0627023783, of door een e-mail te sturen naar: kirstenvcl@gmail.com

FC Landgraaf – Maatschappelijk betrokken

FC Landgraaf zet zich graag in voor de inwoners van Landgraaf. Wij willen ons extra inzetten juist voor die mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij zoeken leden voor onze werkgroep maatschappelijke betrokkenheid.
Doel:
Samen mooie projecten bedenken en opzetten die ten goede komen voor de inwoners van Landgraaf.
Tijdsinvestering:
1 à 2x per maand een bijeenkomst met de werkgroep. Verdere inzet is afhankelijk van beschikbaarheid van de vrijwilliger.
Interesse of juist meer informatie, neem contact op met Hans Roeleveld 06-25004248

FC Landgraaf erkend leerbedrijf

FC Landgraaf erkend leerbedrijf.

 

Per 08-03-2022 is FC Landgraaf door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven als erkend leerbedrijf geregistreerd.

FC Landgraaf mag per deze datum MBO-studenten opleiden in de beroepspraktijk. Wij als FC Landgraaf mogen trots zijn met deze erkenning en dit laat zien dat wij als club op de goede weg zijn.

Een woord van dank aan de mensen die zich met deze materie hebben bezig gehouden en dit hebben weten te bewerkstelligen.

 

FC-Landgraaf-Logo

FC Landgraaf op de sociale toer.

FC Landgraaf op de sociale toer.

Deze week al 8 gezinnen met armoedeproblematiek kunnen verblijden met een boodschappenpakket t.w.v. 50 euro van de Plus uit naam van FC Landgraaf. Ik kan de dankbaarheid van de mensen niet volledig in woorden beschrijven. Ik voel me trots om lid te zijn van een club dat buiten een hoge mate van sportiviteit ook veel oog heeft voor maatschappelijk belang. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt wil ik namens het gespecialiseerd Korsakov team, en de gezinnen waar wij komen van harte bedanken. Komende week mag ik nog 8 gezinnen verblijden en dat allemaal door de geweldige leden van FC Landgraaf. In totaal heeft FC Landgraaf er voor gezorgd dat 18 pakketten van de Plus aan Rico Doek zijn overhandigd.

Op de foto staat links Rico Doek welke van onze vicevoorzitter de pakketten krijgt overhandigd.

Sport2000 Ledenactie

Tot en met 31 januari 2022 GRATIS drukwerk van initialen, (klein) nummer en clublogo bij aankoop van clubkleding.
Voorwaarden:
– De gratis drukwerk actie is alleen geldig voor leden van onze verenigingen en geldt alleen op clubkleding.
– De drukwerk actie is geldig t/m 31 januari 2022.

Klik op een van de volgende links om naar de Facebook pagina te gaan.
Ski and more outlet
Sport2000 Parkstad Ledenactie

 

Samenwerking met VriendenLoterij

Beste clubleden en sympathisanten van de club,

FC Landgraaf heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor FC Landgraaf meespelen in de VriendenLoterij.

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Een keer in de zoveel tijd brengen wij alsFC Landgraaf de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

 

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

 

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.

 

Jeugdleiders/trainers gezocht

 

Vanwege de enorme toestroom van nieuwe jeugdleden en we ook ieder kind de kans willen geven om bij ons te voetballen, zijn wij dringend op zoek naar jeugdtrainers en jeugdleiders.

Als jeugdtrainer ben je een of twee avonden per week ongeveer een uur actief met het leiden van de trainingen en de begeleiding op zaterdag van het team tijdens de wedstrijd. De jeugdleider zorgt voor de communicatie en coördinatie rondom het team en de begeleiding vóór en tijdens de wedstrijddag. De trainers en leiders vormen een onmisbare schakel in het opleiden en begeleiden van onze jeugdspelers en het geven van spelvreugde aan de kinderen.

De vereniging is bereid om een eventuele opleiding te betalen. Ook trainingsstof is in ruime mate voorhanden en kan in de beginfase begeleiding door een ervaren trainer georganiseerd worden.

Wij doen een nadrukkelijk beroep op onze seniorenleden, veteranen en ouders om zich voor deze vacatures aan te melden. Ook als je vanwege werk niet altijd kunt, zoeken wij naar een passende oplossing of als men dit met iemand samen wilt doen, is dat ook zeker mogelijk.

Met name bij onze JO12-2 groep ligt op dit moment onze hoogste prioriteit gezien we voor deze groep geen vaste jeugdleiders hebben en op dit moment een beroep doen op de reeds aanwezige jeugdleiders. Dit is een leuke leergierige groep, die snel een, of beter nog, 2 vaste leiders nodig heeft.

Ook stellen wij het op prijs als jullie kandidaten uit jullie omgeving met ons in contact brengen.

Heb jij interesse om onze jeugd te helpen of heb je nadere vragen?

Stuur dan een bericht aan: jeugd@fclandgraaf.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken dan wel de vragen te beantwoorden.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Bestuur FC Landgraaf

Techniektrainers FC Landgraaf

Techniektrainers FC Landgraaf.

Op de foto van links naar recht Sem Debets, Tom Smeets, Rick de Hoog en Joep te Boekhorst. Stijn Bindels was verhinderd. Op de ander foto staan de techniektrainers samen de kinderen va de JO9 klaar om te beginnen.

Sedert kort worden de verschillende jeugdteams door techniektrainers getraind. De techniektrainers die FC Landgraaf rijk is zijn Sem Debets, Tom Smeets, Rick de Hoog en Stijn Bindels. Zij hebben allemaal de kneepjes geleerd van Gerard Offermans die gedurende vele jaren deze jongens heeft getraind. Op deze wijze krijgen alle spelers een kwaliteitsimpuls en op den duur hopen wij als FC landgraaf daar dan de vruchten van dit plukken. Het 4-tal techniektrainers wordt begeleid door Joep te Boekhorst.

FC-Landgraaf-Logo

Hoofdtrainer eerste

In goed onderling overleg heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten de samenwerking met hoofdtrainer Dennis Voorst  aan het einde van het
voetbalseizoen 2021 / 2022 te beëindigen.

Onder leiding van Dennis als hoofdtrainer heeft eerst SVN en nadien FC Landgraaf de afgelopen jaren steeds een eindklassering bij de bovenste 3
in haar klasse afgedwongen en werd promotie naar de tweede klasse net niet gehaald.

Vanaf deze plaats wil het bestuur van FC Landgraaf namens al haar leden dan ook haar dank uitspreken voor al het goede werk dat Dennis de
afgelopen jaren heeft verricht.

Tevens spreekt het bestuur de wens uit dat Dennis in een andere functie of op een andere manier aan FC Landgraaf verbonden kan blijven als
voortzetting van de bijzondere band die tussen Dennis en onze vereniging is ontstaan.

 

FC-Landgraaf-Logo

Nieuwe spaarkaarten Plus

Vanaf 15 november zullen er nieuwe Plus spaarkaarten in omloop worden gebracht. Vanaf deze datum krijgt men bij besteding van elke € 10,00 een zegel/sticker die men op de kaart kan plakken en elke volle sparkaart levert de club € 3,00 op.

Groot voordeel is dat men nu niet meer de kaart bij zich moet hebben, dus vraag altijd naar de zegels/stickers. Ook als men zelf geen kaart zou hebben kunnen de zegels/stickers worden afgegeven in de kantine en daar zorgt men ervoor dat ze worden geplakt.

De nieuwe spaarkaarten zijn te verkrijgen in de kantine of bij Jos Steinen Gatestraat 29.

De oude spaarkaarten kunnen worden ingeleverd in de kantine, leider van je team of bij Jos Steinen Gatestraat 29. Ook al is de oude kaart niet vol met stempels toch inleveren.

 

Dames-team FC Landgraaf *update*

NIEUWS  !!!!!!!!!!!

 

FC Landgraaf gaat starten met een damesteam!!

Aangezien de aanmeldingen flink oplopen hebben we onze ‘oud speelster’ Simone Rutjens bereid gevonden om samen met Marco het 

trainers koppel van ons dames team te vormen. 

 

Lijkt het jou leuk om lekker bezig te zijn met voetballen en deel uit te maken van een geweldig team? Wacht dan niet en meld je aan!!

Ervaring is niet perse nodig maar mag natuurlijk wel

We gaan starten vanaf vrijdag 29-10 aanstaande !

De training is vooralsnog 1 x per week ( op de vrijdag dus ) van 19.30 uur – 20.30 uur

Als trainer is niemand minder dan Marco de Vries , aangesteld.

Aanmelden kun je doen bij Leon Verhaeg of Marco de Vries ( 06-48554718 ) devriesmarco0@gmail.com

Of kom gewoon eens vrijblijvend kijken, wellicht zelfs mee trainen op de vrijdag.

Zien wij jou op 29 oktober

 

Tot dan !!!

Nieuwe hoofdsponsor

Met ingang van 15 oktober is Vakgarage Tom, gelegen aan de Heerlenseweg 204 te Landgraaf, voor de duur van 3 seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van FC Landgraaf. De vereniging is bijzonder trots dat zij Vakgarage Tom heeft weten te strikken als hoofdsponsor en de club zal dan ook maar al te graag de naam van Vakgarage Tom uitdragen.

Vakgarage Tom.

Sinds april 2013 waren wij gevestigd aan de Heihofweg 18 in Landgraaf met een eigen werkplaats. Sinds september 2016 zijn wij Vakgarage geworden. Wij zijn in staat om u een erg gevarieerd assortiment aan te bieden, en een nog betere service. Van grote beurt tot kleine beurt en APK, banden, uitlaten en accu’s. Van de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto maakt niet uit wat vooor merk. Wij leveren alle gebruikten en nieuwe auto’s. Het voordeel als u bij ons een auto koopt, hebt u de garantie kort bij uw deur. Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u ons inkoop formulier invullen, contact opnemen of langskomen vooor een eerlijk bod. Buiten gangbare personenauto’s hebben wij regelmatig een aanbod van bedrijfsauto’s en bussen, vrachtauto’s en aanhangers. Tevens doorlopend personenwagens en bedrijfswagen gevraagd, o.a. pick-ups, bussen, busjes, bestelauto’s en grijskentekenwagens.

Op de foto poseert Stephan Schiffer met het aan Vakgarage Tom geschonken ingelijste wedstrijdshirt, terwijl penningmeester Paul Smeets nog een ruiker en bierpakket overhandigde.

 

VOG

FC Landgraaf streeft ernaar om voor haar leden een zo optimaal mogelijke omgeving te creëren waarbij plezier in het spel voorop staat. In dit
streven speelt voor onze jeugdleden, naast het ontwikkelen van de voetbaltechnische vaardigheden, tevens het aspect veiligheid een belangrijke rol.In dit
kader kan FC Landgraaf mededelen dat alle jeugdleiders inmiddels in het bezit zijn van een door de dienst Justis van het Ministerie van
Veiligheid afgegeven “Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)”. Met een dergelijk VOG wordt aangegeven dat onze jeugdleiders met betrekking tot het contact met minderjarigen een onberispelijke staat van dienst hebben.

FC-Landgraaf-Logo

Broekjes en sokken voor nieuwe leden

Broekjes en sokken voor nieuwe leden:

Voor ieder nieuw lid geldt dat, de eerste paar sokken en het eerste broekje van de FC Landgraaf-lijn gratis door de club wordt aangeboden (mits het nieuwe lid is aangemeld vóór 1-7-2021). Heb je deze al zelf gekocht meld je dan bij je trainer, dan zal hij/zij zorgen dat je alsnog het gratis paar sokken en het broekje krijgt. Dit is onlangs zó door het bestuur besloten, deze regeling geldt dus ook voor nieuwe leden die zich na 30 september 2020 hebben aangemeld. Ook voor deze leden geldt dat zij zich kunnen melden bij hun trainer.

Voor leden die al een gratis exemplaar hebben gekregen van de club, maar toch een extra setje willen aanschaffen: deze zijn te koop bij Sport2000 (Roda boulevard te Kerkrade, naast Decathlon) of via onze clubshop op onze website.

Voor nieuwe leden die zich aanmelden na 1-7-2021 geld ook dat deze zelf aangeschaft dienen te worden.

Nationale voetbaldag

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟐 𝐣𝐮𝐧𝐢 – het openingsweekend van het EK – doet FC Landgraaf mee aan de allereerste 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐝𝐚𝐠.
Een mooie dag vol met (voetbal)activiteiten.
Voor leden én niet-leden én uiteraard binnen de dan geldende corona-regels.
SAVE THE DATE! En informeer alvast je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren.
Meer info over de precieze invulling volgt spoedig.

Update werkzaamheden Park Heigank

Park Heigank krijgt een facelift.

Het hoofdveld wordt binnenkort onder handen genomen en derhalve hebben de accommodatie beheerders de reclameborden welke voorheen met grote zorgvuldigheid zijn opgehangen moeten verwijderen.

Rondom het hoofdveld komt een geheel nieuwe afrastering en wel dezelfde als ook op het nieuwe kunstgrasveld is geplaatst. De reclameborden zullen straks nog mooier te zien zijn en dat zullen onze sponsoren wel weten te waarderen.

Eveneens komt er een nieuwe veldverlichting net zo een als op het nieuwe kunstgrasveld.

Er worden sleuven gegraven voor de te leggen kabels van de verlichting. Deze zullen straks allen vanaf 1 punt te bedienen zullen zijn.

Ook zal er nog een ballenvanger geplaatst worden tussen het hoofdveld en het nieuwe kunstgrasveld.

Wij zullen geregeld updates plaatsen van de voortgang van deze werkzaamheden.

FC-Landgraaf-Logo

Accommodatie vrijwilligers

 

Het accommodatiebeheer van FC Landgraaf begint langzaam zijn vruchten af te werpen. Gestart met niets zijn nu inmiddels 5 vrijwilligers bijna dagelijks op het complex aanwezig om alles up to date te krijgen en te houden. Op de foto zien wij vlnr Uwe Engelmann, Frans Schneider, Leo Evertz, Charles Voorjans en Kip Gerards. Buiten deze heren zijn ook enkele dames(Lily en Tamara) bezig op ons complex en zij zorgen ervoor dat onze leden telkens schone hesjes hebben waarin zij kunnen trainen en dat de lokalen schoon zijn. Structureel kunnen wij nog zeker enkele vrijwilligers erbij hebben en daarbij teveel hebben wij nooit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voelt men er iets voor om samen met deze actieve groep ook iets voor FC Landgraaf te willen betekenen neem dan contact op met Lars Finken of Joep Meijboom onze vrijwilligerscoördinatoren via de mail vrijwilligers@fclandgraaf.nl of telefonisch op 06-10759137 Een van beide heren zal contact met u opnemen en bespreken wat men wil en kan.

Momenteel is men bezig met alles rond om het hoofdveld weg te halen zodat de gemeente een nieuwe afrastering, ballenvangers en verlichting kan gaan plaatsen.

 

Vertrouwenspersoon

Beste sportvrienden,

Het bestuur van Fc Landgraaf is verheugd om de VERTROUWENSPERSOON aan jullie voor te stellen.

Fc Landgraaf wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt binnen de vereniging. Gezamenlijk doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Bij de vertrouwenscontactpersonen kun je terecht met vragen die je niet gemakkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor alle leden, vrijwilligers en ouders.
Daarbij: snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, maakt dat deze niet verergert en dat herhaling zo voorkomen wordt.

Jos Caenen is per 1 maart de vertrouwenspersoon van Fc Landgraaf en zal zich direct aan jullie voorstellen.

Het reglement en contactgegevens staan op de website van Fc Landgraaf, onder het menu-item vereniging – vertrouwenspersoon.

Fc Landgraaf is ook nog op zoek naar een vrouwelijke vertrouwenspersoon.
Indien je interesse hebt dan zal Fc Landgraaf de noodzakelijke cursus faciliteren.
Maak je interesse kenbaar bij de Joep Meijboom en Lars Finken via vrijwilligers@fclandgraaf.nl

FC-Landgraaf-Logo

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Het bestuur van FC Landgraaf maakt met vreugde het volgende bekend:

Ook tijdens het seizoen 2021 / 2022 zal Dennis Voorst de rol van hoofdtrainer binnen FC Landgraaf op zich nemen. Als trainer van het tweede team en assistent trainer bij het eerste team zal net als in dit lopende seizoen Roger Peeters gaan fungeren. De rol van trainer van de lagere seniorenteams is komend seizoen weggelegd voor Lars Feiter.

 

Het bestuur van FC Landgraaf heeft er het volste vertrouwen in dat genoemde trainers, in nauwe samenwerking met technisch coördinator Guus Vrancken, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de sportieve ambities die FC Landgraaf zich voor de toekomst ten doel heeft gesteld en wenst Dennis, Roger, Guus en Lars veel sportief succes bij het uitoefenen van hun functie.

Clubshop

Clubshop

 

Boven in de menubalk staat een nieuw item, Clubshop.

Door op Clubshop te klikken kom je op de website terecht waar

je FC Landgraaf artikelen kan bestellen.

Cadeau’s voor kerst moeten uiterlijk aanstaande zondag 13 december besteld worden om

te garanderen dat ze voor Kerst afgeleverd worden.

FC-Landgraaf-Logo

Topsponsors

Topsponsors

FC Landgraaf spreekt haar dank uit aan een aantal Topsponsors. Deze Topsponsors zijn niet alleen zichtbaar op borst en/of rug van een team maar ook langs de speelvelden van FC Landgraaf zijn zij te vinden en daarbij steunen zij de club ook nog op andere wijze. Als dank hebben de eerste Topsponsors inmiddels hun ingelijst shirt ontvangen. Marcel Quaedvlieg van Signmontage , Paul Lempers van Partyservice Parkstad, Ron Coerver van Coerver Fysiotherapie, Tim Hermans van HSE Consulting, Angelique Vossenberg van de Watertoren, Raimond Reulings van Reulingsbouw, Plus Arts en Winkelcentrum Op de Kamp tonen vol trots het door FC Landgraaf geschonken ingelijste shirt. De vereniging FC Landgraaf dankt de heren en de dame hun bedrijf voor de steun aan FC Landgraaf.

Klik op de foto voor de originele grootte.

Tip voor de feestdagen

Helaas is het op het moment vrij rustig op onze club☹️
Maar achter de schermen zijn wij druk bezig.
Wij hebben leuke presentjes voor kerst ????
U heeft een leuk cadeau ???? en tegelijkertijd steunt u onze club in deze moeilijke tijden ????
Hieronder ziet u welke pakketten en of losse artikelen wij aanbieden.
Leuk voor volwassenen en ook voor de kinderen. ????‍????‍????‍????( bij de kidspakketten zit ook snoep????)
Bestellen kan bij Paul Smeets. (Penningmeester@fclandgraaf.nl)
Het wordt mooi voor u ingepakt ???? en thuis bezorgd ????
FC-Landgraaf-Logo

Verslag ALV

Op donderdag 5 november heeft onder leiding van het interim-bestuur de eerste, digitaal gehouden, algemene ledenvergadering van FC Landgraaf plaatsgevonden. De vergadering stond vooral in het teken van de verkiezing van de bestuursleden welke voor de komende vier jaar het dagelijks bestuur van FC Landgraaf gaan vormen.

Tijdens de opening door interim voorzitter Roger Voorjans werd stilgestaan bij het overlijden van twee voormalige SVN leden, Christel Tesselaar en Frans Quadflieg en voormalig Sylvia lid Hein Jeukens.

Het financiële boekjaar van zowel Sylvia als ook van SVN werden door interim penningmeester Paul Smeets uitvoerig belicht.

Met betrekking tot de samenstelling van het toekomstig dagelijks bestuur is door het interim bestuur gekozen voor een vlakke bestuursstructuur waarbij het bestuur bestaat uit vier personen welke nauw samenwerken met de diverse werkgroepen binnen de vereniging. Dhr. Ben Vlake heeft aangegeven de functie van voorzitter op zich te willen nemen. Door middel van een korte introductie heeft Ben zich aan de vergadering voorgesteld en zijn visie op de toekomst van FC Landgraaf gegeven.

De aan de vergadering deelnemende leden hebben vervolgens door middel van stemming unaniem hun goedkeuring verleend aan de door het interim bestuur voorgestelde bestuursleden:

Voorzitter: Ben Vlake
Vicevoorzitter: Hans Roeleveld
Penningmeester: Paul Smeets
Secretaris: Wim Reintjens

Hiermee is het definitieve bestuur van FC Landgraaf voor de volgende vier jaar is vastgesteld.

Binnen FC Landgraaf zijn diverse werkgroepen actief, elk met hun eigen aandachtsgebied. De huidige stand van zaken binnen deze werkgroepen werd verder toegelicht. Vooral van belang hierbij is de ingebruikname van het tweede kunstgrasveld en de op korte termijn te voeren gesprekken met de gemeente betreffende de nieuwbouw van de kantine.

Tevens zal de komende maanden verdere invulling worden gegeven aan de inrichting van de nieuwe organisatiestructuur binnen FC Landgraaf

Verdere informatie m.b.t. de inhoud van de vergadering is te vinden in de notulen. Deze zijn op te vragen door een email te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

FC-Landgraaf-Logo

Partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

Unieke partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

FC Landgraaf en het Landgraafse winkelcentrum Op de Kamp zijn een unieke partnership aangegaan. Beide partners spelen een centrale rol in Landgraaf en zetten zich in voor de samenleving. Sport, beweging, sociale contacten en spel en plezier horen daar uiteraard bij.

Vanaf het nieuwe seizoen staat het logo van Op de Kamp prominent op de voorkant van de shirts van de voetbalclub. Beide organisaties gaan elkaar versterken waar dat mogelijk is. De samenwerking is uniek te noemen omdat er sprake is van een samenwerking met gesloten beurzen.

Meer informatie over FC Landgraaf:
Roger Voorjans en Paul Smeets

Meer informatie over Winkelcentrum Op de Kamp:
Harold Habets, harold@opdekamp.eu,