FC-Landgraaf-Logo

Dankwoord ‘opschoon werkzaamheden complex’

Op zaterdagmorgen 3 juni begaven onder een strak blauwe hemel en een stralend zonnetje een groep vrijwilligers zich naar ons sportpark om gehoor te geven aan de eerder geplaatste oproep om onderhoudswerkzaamheden op het complex te verrichten.

Terwijl in het kader van een onderling toernooi de teams van huize Op de Bies, een team van de gemeente Landgraaf en een team van FC Landgraaf hun wedstrijden speelden, werd er elders naar hartenlust gesnoeid, onkruid gewied, geveegd en andere zweetdruppels kostende werkzaamheden uitgevoerd.

Doordat er ook voor vlaai en koffie was gezorgd kreeg het geheel niet alleen een nuttig maar ook gezellig karakter en werd er weer heel wat afgelachen.

Vanaf deze plaats een hartelijk dankwoord aan de vrijwilligers van die dag die ervoor hebben gezorgd dat ons complex in aanloop naar het Dylan Kors / Parkstad Limburg Cup toernooi er weer prima bijligt en de uitstraling heeft die bij de club FC Landgraaf hoort.

Voorlopige teamindelingen seizoen 2023-2024

Beste jeugdspelers, ouders en verzorgers.

Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2023-2024, zoals deze door de jeugdcommissie, in overleg met alle betrokken jeugdleiders, zijn samengesteld. Ook dit jaar weer een flinke complexe puzzel.

Voor het nieuwe seizoen zullen we 17 pupillen teams (jo7 t/m jo13) en 6 junioren teams (jo14 t/m jo19) inschrijven voor de competitie.

Door de toename in leden zoeken we op diverse teams nog jeugdleiders, zoals te zien. Heb je interesse, of weet je iemand, informeer ons dan ook via onderstaand mailadres. Deze vacatures moeten we voor de start van het nieuwe seizoen ingevuld zien te hebben.

Mochten er vragen zijn over de teamindelingen, stuur voor donderdag 15 juni een email naar jeugd@fclandgraaf.nl

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie FC Landgraaf

 

Voorlopige teamindeling jo7-jo9 23-24

Voorlopige teamindeling jo10 23-24

Voorlopige teamindeling jo11-jo12 23-24

Voorlopige teamindeling jo13-jo14 23-24

Voorlopige teamindeling jo15-jo19 23-24

FC-Landgraaf-Logo

Bestemming veld 4

Met de komst van een tweede kunstgrasveld bij FC Landgraaf en daaraan gekoppelde uitgebreidere trainingsmogelijkheden is het gebruik van het voormalig trainingsveld (veld 4) komen te vervallen. Het veld werd daarom aan de gemeente Landgraaf “terug gegeven”, waarbij de gemeente aan dit veld haar eigen bestemming zou geven.

Na een langere periode van weinig tot geen activiteit heeft de gemeente Landgraaf inmiddels laten weten dat vanaf 1 mei gestart zal worden met de aanleg van een zgn. “beachveld”.

Tijdens de werkzaamheden zal voor de toegang tot het veld gebruik worden gemaakt van de doorgang tussen de adressen Heigank 71 en 75 waarbij de bewoners door middel van een bewonersbrief vooraf zullen worden geïnformeerd.

De werkzaamheden zullen circa 2 tot 3 weken in beslag nemen en zullen uiterlijk 9 juni beëindigd zijn, waarna oplevering zal plaatsvinden.

Eventuele toekomstige bestemmingen voor dit veld zullen dan naderm bekeken worden.

Perfect preventie

FC Landgraaf heet business sponsor Perfect preventie uit Hoensbroek welkom. Perfect preventie is gespecialiseerd in brand-, inbraak- en risicopreventie en zal de komende 3 jaar dan ook de trainingspakken van onze JO19-1 sieren. Het bedrijf is gevestigd in De Koumen 42 in Hoensbroek. Directeur Hub Janssen, een echte Nieuwenhaagse jong,  en zijn compagnon Roy Rienties dragen de vereniging FC Landgraaf een warm hart toe en ze zijn zeer vereerd dat zij tot een van de sponsoren van FC Landgraaf gerekend mag worden.

Op de foto krijgt Hub Janssen van sponsorcommissie lid Jos Steinen een ruiker overhandigd voor zijn echtgenote die ziek thuis moest blijven terwijl Hub zelf een heerlijk bierpakket in ontvangst mocht nemen. De andere foto’s tonen een aantal spelers van FC Landgraaf JO19-1 die trots de trainingspakken showen.

HSE Consulting steekt FC Landgraaf JO13-1 in het nieuw.

HSE Consulting steekt FC Landgraaf JO13-1 in het nieuw.

Buiten het feit dat HSE Consulting een top en business sponsor is van FC Landgraaf heeft Tim Hermans van HSE Consulting het JO13-1 team van FC Landgraaf voorzien van nieuwe trainingspakken.

Op de foto krijgt Finn Hermans het trainingspak door zijn vader Tim overhandigd. Als dank overhandigde Jos Steinen van de sponsorcommissie een drankpakket aan Tim en een bloemetje aan zijn echtgenote Judith.

Tim en Judith gingen aansluitend met hele team op de foto.

Namens FC Landgraaf een woord van dank aan HSE Consulting voor de steun aan de club en in het bijzonder aan het JO13-1 team.

 

Robin Grillhaus co-sponsor bij 1ste elftal

Robin Grillhaus uit Herzogenrath zal de komende jaren fungeren als co-sponsor bij ons 1e team en zal de broeken van ons 1e team gaan sieren met zijn naam. Tevens zal zijn naam vanaf het nieuwe seizoen ook op de mouw pronken. Wij danken Frenk van de Burgt van Vakgarage Tom voor zijn bemiddeling in deze.

 

Ga samen met FC Landgraaf voor glasvezel!

Ga samen met FC Landgraaf voor glasvezel!

 

 

“DELTA Netwerk komt langs om samen met jou te bepalen waar de gratis aansluiting in de woning kan worden geplaatst. Mogelijk zijn ze al bij je langs geweest anders komen ze op korte termijn bij je langs. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.”

Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting?  Meld je je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via FC Landgraaf. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. 

Direct aanmelden voor glasvezel van DELTA of Caiway?

Hoe krijg ik glasvezel in huis?

Zoals gezegd raden we je aan om glasvezel sowieso gratis in huis te laten plaatsen.

 • Kijken: Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per email bevestigd.
  Direct zelf een afspraak maken kan op .
 • Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.
 • Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.
 • Abonnement: je hebt nu een glasvezel aansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement.

 

Welke abonnementen zijn er eigenlijk?
Via FC Landgraaf heb je in ieder geval de keuze uit de volgende aanbieders:

Je kunt dus maandelijks jouw pakket aanpassen naar jouw wensen. Dus wil je tijdelijk wat sneller internet of juist wat minder zenders, dat kun je zelf eenvoudig en snel regelen!

Wanneer je kiest voor DELTA ontvang je sowieso

 • Installatie tot in de nok: een uitgebreide installatie waarbij alle televisies netjes worden aangesloten en de bekabeling in een kabelgoot netjes weggewerkt kan worden.
  En Wifi? De monteur zorgt dat jij Wifi door het hele huis heen hebt. Wel zo makkelijk én comfortabel!
 • De eerste 3 maanden een flinke korting; zo heb je al 1 Gig (1000 Mbps!) voor maar € 10,00 per maand.
 • De eerste 3 maanden gratis TV pakket; je hebt keuze uit 50+ of 120+ zenders.

Na de eerste drie maanden is DELTA nog steeds een slimme keuze. Kies je bijvoorbeeld 1 Gig met 50+ zenders? Dan betaal je na de eerste drie maanden nog steeds maar € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00  per maand).

Neem je mobiel van DELTA erbij? Dan zijn er nog vele extraatjes te krijgen!

Aanmelden voor DELTA

 

Kies je liever voor Caiway? Dan heb je de keuze uit een aantal superscherpe en complete pakketten.

Wanneer je kiest voor Caiway ontvang je:

 • Een scherpe actieprijs voor jouw pakket: de eerste zes maanden betaal je slechts € 9,95
 • 3 slimme Wifi Boosters het eerste jaar helemaal gratis (daarna € 3,- per maand)
 • 12 maanden ESPN Complete voor maar € 5,- per maand.
 • Gratis installatie door een monteur

Zo heb je bijvoorbeeld internet en TV Voordelig (150 Mbps) voor maar € 52,95 per maand na de actieperiode. Slim bekeken!

Aanmelden voor Caiway:

Voordelen van glasvezel

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

ALV donderdag 10 november

Het bestuur van FC Landgraaf nodigt haar leden uit tot het bijwonen van een Algemene Ledenvergadering (ALV) welke gehouden zal worden op donderdag 10 november. Aanvang is 19:30 uur, locatie is de kleine kantine op ons sportcomplex.

De agenda ziet er als volgt uit:

 • Opening door de voorzitter.
 • Jaarverslag secretaris.
 • Jaarverslag penningmeester.
 • Stand van zaken nieuwbouw.
 • Verkiezing leden kascontrole commissie.
 • Verkiezing nieuwe bestuursleden.
 • Wat verder ter tafel komt.
 • Rondvraag.
 • Sluiting.

Verder roept het bestuur alle leden met interesse in een bestuursfunctie op dit kenbaar te maken door een mail te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen onze nogm steeds groeiende vereniging, zorg dan dat je aanwezig bent.

Gratis toegang

In het kader van maatschappelijke betrokkenheid en in het besef dat veel mensen het tegenwoordig financieel moeilijk hebben heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten om vanaf dit seizoen geen entree meer te heffen en als zodanig iedereen vrije toegang te geven voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

FC-Landgraaf-Logo

DRINGEND – Kantinehulp gezocht

Kantinehulp gevraagd!

 

Onze club heeft in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag) dringend versterking nodig voor het runnen van onze kantine.

Lijkt het je leuk om bardiensten te draaien, ben je minimaal 18 jaar, en wil je in een leuke sportkantine aan de slag?

Neem dan contact op met onze coördinatoren via het mailadres:  secretaris@fclandgraaf.nl

 

Heb je vragen of wil je eerst een gesprek over alle details van deze leuke job, neem dan contact op!

We laten je dan onze kantine zien en je krijgt alle info!

FC-Landgraaf-Logo

Oproep Damesteam FC Landgraaf

Oproep !!
⚽️👠
Voor alle dames uit Landgraaf en omgeving die graag deel uit willen maken van een leuk en een heel gezellig 🥂🎊 damesteam!
Middels deze oproep zijn jullie van harte welkom om naar een training te komen kijken of … train gerust mee! Wie weet, sluit je zelfs aan en wellicht speel je mee in onze competitie 7×7 op de vrijdagavond!
Heb je voetbal ervaring ? Prima.
Heb je geen voetbal ervaring? Ook prima! Laat dit je absoluut niet weerhouden 😊
Trainingsdagen van ons damesteam zijn:
Dinsdag van 19.30-21.00
Vrijdag van 19.30-21.00 (mocht er op de vrijdag geen competitie wedstrijd zijn, dan wordt er getraind)
Hopelijk mogen we je verwelkomen op ons sportpark, gelegen aan de Heigank te Landgraaf.
Voor meer info:
Marco de Vries
06-485 54 718
devriesmarco0@gmail.com
Met sportieve groet en beleefd uitnodigend,
Damesteam
FC Landgraaf
FC-Landgraaf-Logo

aanwezigheid kinderfysio bij onze club

Beste spelers, ouders/verzorgers en trainers,

Vanaf de maand mei is het voor spelers van alle jeugdteams mogelijk een afspraak te maken bij een (kinder)fysiotherapeut. Haar naam is Kirsten Caenen, in het laatste jaar van haar opleiding gaat ze haar proefschrift schrijven dat zal gaan over return to play (sportrevalidatie) bij jonge sporters.  Zij zal elke woensdag vanaf 18:30 beschikbaar zijn in het EHBO-lokaal, beneden bij de kleedlokalen. Ervaar jij klachten, of merk je als ouder/verzorger/trainer dat een jeugdspeler klachten ervaart die het voetballen belemmeren, dan kun je een afspraak maken door het sturen van een appje naar: 0627023783, of door een e-mail te sturen naar: kirstenvcl@gmail.com

FC Landgraaf – Maatschappelijk betrokken

FC Landgraaf zet zich graag in voor de inwoners van Landgraaf. Wij willen ons extra inzetten juist voor die mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij zoeken leden voor onze werkgroep maatschappelijke betrokkenheid.
Doel:
Samen mooie projecten bedenken en opzetten die ten goede komen voor de inwoners van Landgraaf.
Tijdsinvestering:
1 à 2x per maand een bijeenkomst met de werkgroep. Verdere inzet is afhankelijk van beschikbaarheid van de vrijwilliger.
Interesse of juist meer informatie, neem contact op met Hans Roeleveld 06-25004248

FC Landgraaf erkend leerbedrijf

FC Landgraaf erkend leerbedrijf.

 

Per 08-03-2022 is FC Landgraaf door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven als erkend leerbedrijf geregistreerd.

FC Landgraaf mag per deze datum MBO-studenten opleiden in de beroepspraktijk. Wij als FC Landgraaf mogen trots zijn met deze erkenning en dit laat zien dat wij als club op de goede weg zijn.

Een woord van dank aan de mensen die zich met deze materie hebben bezig gehouden en dit hebben weten te bewerkstelligen.

 

FC-Landgraaf-Logo

FC Landgraaf op de sociale toer.

FC Landgraaf op de sociale toer.

Deze week al 8 gezinnen met armoedeproblematiek kunnen verblijden met een boodschappenpakket t.w.v. 50 euro van de Plus uit naam van FC Landgraaf. Ik kan de dankbaarheid van de mensen niet volledig in woorden beschrijven. Ik voel me trots om lid te zijn van een club dat buiten een hoge mate van sportiviteit ook veel oog heeft voor maatschappelijk belang. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt wil ik namens het gespecialiseerd Korsakov team, en de gezinnen waar wij komen van harte bedanken. Komende week mag ik nog 8 gezinnen verblijden en dat allemaal door de geweldige leden van FC Landgraaf. In totaal heeft FC Landgraaf er voor gezorgd dat 18 pakketten van de Plus aan Rico Doek zijn overhandigd.

Op de foto staat links Rico Doek welke van onze vicevoorzitter de pakketten krijgt overhandigd.