FC-Landgraaf-Logo

aanwezigheid kinderfysio bij onze club

Beste spelers, ouders/verzorgers en trainers,

Vanaf de maand mei is het voor spelers van alle jeugdteams mogelijk een afspraak te maken bij een (kinder)fysiotherapeut. Haar naam is Kirsten Caenen, in het laatste jaar van haar opleiding gaat ze haar proefschrift schrijven dat zal gaan over return to play (sportrevalidatie) bij jonge sporters.  Zij zal elke woensdag vanaf 18:30 beschikbaar zijn in het EHBO-lokaal, beneden bij de kleedlokalen. Ervaar jij klachten, of merk je als ouder/verzorger/trainer dat een jeugdspeler klachten ervaart die het voetballen belemmeren, dan kun je een afspraak maken door het sturen van een appje naar: 0627023783, of door een e-mail te sturen naar: kirstenvcl@gmail.com

FC-Landgraaf-Logo

Het is feest bij FC Landgraaf 💜💙💜💙💜💙

💜💙💜💙💜💙 HET IS FEEST BIJ FC LANDGRAAF 💜💙💜💙💜💙

 

Op vrijdag 13 mei vieren we feest in de kantine, gewoon omdat het kan 🎉

* Wij kunnen met ons 35+ team de eerste senioren kampioen van FC Landgraaf worden…..

* Er is een echte cocktailbar🍹op deze avond. Kom jij een cocktailtje drinken samen met onze FC Landgraaf dames?

* De FC Landgraaf vets spelen een afscheidswedstrijd voor Peter Steijvers die stopt als actieve voetballer ⚽️

* ESP productions (DJ Dave) zal als DJ er een onvergetelijke avond van maken 🕺🏻💃🏻

* Legata’s Lederhosen Power komt optreden en zal de tent op de kop zetten!

* Party Service Parkstad is aanwezig met een compleet verzorgde BBQ en iedereen mag meedoen voor slechts € €10,- p.p.

 

Wel even vooraf en voor 7 mei aanmelden via vrijwilligers@fclandgraaf.nl of via een app aan Joep Meijboom 06-46271124

Mis het niet en zorg dat je erbij bent op vrijdag 13 mei vanaf 19.00 uur!!!!!!

Delen van dit bericht wordt natuurlijk enorm gewaardeerd 🙏🏻

Dylan Kors Parkstad Limburg Cup

 

We mogen weer!!!

 

Elk jaar organiseerden de voetbalverenigingen Sylvia en SVN uit Landgraaf hun eigen succesvolle voetbaltoernooi. Sinds de fusie van beide verenigingen in 2020 is het er door Covid helaas niet van gekomen om het toernooi opnieuw te organiseren. Dit jaar gaat het dan echt gebeuren en er zijn nog plaatsen beschikbaar voor teams. Het beste van twee verenigingen komt nu bij elkaar en het toernooi gaat verder onder de naam Dylan Kors Parkstad Limburg Cup.

Op zaterdag 11 juni spelen de JO13 teams en op zondag 12 juni de teams van JO15.
Twee weken later spelen op zaterdag 25 juni JO11 en JO12 en op zondag 26 juni tenslotte zijn de jongste teams aan de beurt: spelen JO7 / JO8 / JO9 / JO10.

Kun je nog een team aanmelden? Jazeker kan dat. Ga dan naar de website van FC Landgraaf (FC Landgraaf) en klik dan op toernooi. Daar vind je dan een aanmeldingsformulier. Je kunt ook meer informatie vinden op Facebook op de pagina van Dylan Kors Parkstad Limburg Cup. En wat moeten we zonder een emailadres? Je kunt je ook aanmelden via toernooien@fclandgraaf.nl. Geef dan wel duidelijk aan om welke toernooidag het gaat, om welk team en op welk niveau dit team speelt in de competitie.

 

Ben je je jeugd al ontgroeid of ben je zelfs al veteraan? Ook dan kun je terecht voor voetbal bij FC Landgraaf, want op vrijdag 10 juni is er een veteranentoernooi en een 7 tegen 7 toernooi voor de nog iets jongeren. Dit toernooi wordt uiteraard afgesloten met een gezellige feestavond met diverse live-ptredens.

FC-Landgraaf-Logo

selectie 1ste en 2de FC Landgraaf ’22-’23

FC Landgraaf 1 seizoen 2022-2023

De technische staf van FC Landgraaf, onder leiding van trainer Dave Zafarin, is druk doende om de selectie voor het seizoen 2022-2023 compleet te krijgen. Tot op het heden hebben de volgende spelers al laten weten dat zij ook in het seizoen 2022-2023 graag voor FC landgraaf willen blijven uitkomen.

Tim Mohnen, Jaymi Engelmann, Stephan Schiffer, Jelle Reumkens, Bob Sangen, Rick de Hoog, Sven van Haaren, Kay van Haaren en Daan Dela Haye

Meer nieuws zal spoedig volgen.

FC-Landgraaf-Logo

Hoofdtrainer/coach van FC Landgraaf stopt wegens gezondheidsredenen

Het bestuur van FC Landgraaf maakt bekend dat vanwege gezondheidsredenen Dennis Voorst per direct zijn functie als hoofdtrainer/coach van FC
Landgraaf heeft beëindigd.

Het bestuur betreurt, maar respecteert het besluit van Dennis en wil hem namens de hele FC Landgraaf familie vanaf deze plaats bedanken voor de
afgelopen 8 jaar waarin Dennis, eerst bij de voormalige vereniging SVN en later FC Landgraaf, actief is geweest en waarin de vereniging vrijwel
steeds in de bovenste regionen van de ranglijst te vinden was.

Verder is het bestuur verheugd te kunnen mededelen dat de bijzondere band tussen Dennis en FC Landgraaf behouden blijft omdat Dennis op
verzoek van het bestuur vanaf volgens seizoen een bijdrage gaat leveren in het opleiden en ondersteunen van jeugdspelers en jeugdleiders.

FC Landgraaf wenst Dennis een spoedig herstel toe en wenst hem veel succes in zijn toekomstige rol bij FC Landgraaf.

FC-Landgraaf-Logo

Spullen voor vluchtelingen

Ook FC Landgraaf draagt haar steentje bij en vraagt aan de leden of zij wellicht voetbalkleding/voetbalschoenen nog ergens hebben liggen/staan welke niet meer gebruikt wordt. FC Landgraaf stelt de vluchtelingen uit Oekraïne, zowel kinderen als ouderen, in de gelegenheid om gratis bij ons te komen voetballen. Spullen die men niet meer gebruikt kunnen worden ingeleverd elke avond (maandag-vrijdag) vanaf 19:00 uur in de kantine.

Namens FC Landgraaf een woord van dank.

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

FC Landgraaf – Maatschappelijk betrokken

FC Landgraaf zet zich graag in voor de inwoners van Landgraaf. Wij willen ons extra inzetten juist voor die mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij zoeken leden voor onze werkgroep maatschappelijke betrokkenheid.
Doel:
Samen mooie projecten bedenken en opzetten die ten goede komen voor de inwoners van Landgraaf.
Tijdsinvestering:
1 à 2x per maand een bijeenkomst met de werkgroep. Verdere inzet is afhankelijk van beschikbaarheid van de vrijwilliger.
Interesse of juist meer informatie, neem contact op met Hans Roeleveld 06-25004248

FC Landgraaf erkend leerbedrijf

FC Landgraaf erkend leerbedrijf.

 

Per 08-03-2022 is FC Landgraaf door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven als erkend leerbedrijf geregistreerd.

FC Landgraaf mag per deze datum MBO-studenten opleiden in de beroepspraktijk. Wij als FC Landgraaf mogen trots zijn met deze erkenning en dit laat zien dat wij als club op de goede weg zijn.

Een woord van dank aan de mensen die zich met deze materie hebben bezig gehouden en dit hebben weten te bewerkstelligen.

 

EHBO tijdens toernooi

Beste sportvrienden,

 

Namens de organisatie van de toernooien van FC Landgraaf, ben ik op zoek naar vrijwilligers  die in het bezit zijn van minimaal een EHBO diploma, en die een of meerdere dagdelen in koppelverband de EHBO dienst voor hun rekening willen nemen.

 

Mocht je op een van de onderstaande dagen tijd en zin hebben, neem dan aub telefonisch of per mail contact met me op.

De blokken kunnen in de praktijk iets afwijken, maar geef je wensen maar door!

 

Vrijdag: 10 Juni: 18-22 uur : Veteranen en 7-7.

Zaterdag: 11 Juni: 09-13 uur, 13-17 uur.   JO13.

Zondag:  12 Juni: 09-13 uur,m13-17 uur.  JO15.

Zaterdag: 25 Juni: 09-13 uur, 13-17 uur.   JO11 /12.

Zondag:  26 Juni:  09-13 uur, 13-17 uur.   JO07, 08,09 en 10.

Ik ben de contactpersonen erbij vergeten te vermelden, kun jij deze alsnog erbij plaatsten?

 

Voor vragen, deelname kan je conact opnemen met: Ingrid Horsch 06-34331169 of John.Horsch@ziggo.nl

Delen is lief, deelnemen is helemaal top.

 

Dave Zafarin trainer FC Landgraaf

Dave Zafarin trainer FC Landgraaf.

 

Dave Zafarin ondertekend zijn contract in het bijzijn van links secretaris Wim Reintjens en rechts voorzitter Ben Vlake bij FC Landgraaf. Hij  zal de komende 3 seizoenen samen met de overige leden van de technische staf de lijnen gaan uitzetten voor FC Landgraaf. De vereniging FC Landgraaf wenst Dave veel succes toe met het vervullen van deze prachtige uitdaging.

 

‘Ballen’ voor Oekraine

🇺🇦 Oekraïne 🇺🇦
We kunnen er niet omheen, de oorlog in de Oekraïne.
Als je de beelden voorbij ziet komen kun je je niet voorstellen in wat voor een situatie de mensen daar zitten. 😢
Wij als vereniging willen heel graag ons steentje bijdragen en daar hebben wij jullie voor nodig. ❤️‍🩹
Wij gaan onze witte derbystar ballen verkopen. Je betaald € 25,- voor een bal en de opbrengst gaat in zijn geheel naar giro 555. 🤩
Doe jij mee?
Mail dan naar penningmeester@fclandgraaf.nl en maak €25,- over naar de vereniging.
Je ontvangt dan zsm je eigen bal.
Alvast bedankt 🙏🏻

FC Landgraaf op de sociale toer.

FC Landgraaf op de sociale toer.

Deze week al 8 gezinnen met armoedeproblematiek kunnen verblijden met een boodschappenpakket t.w.v. 50 euro van de Plus uit naam van FC Landgraaf. Ik kan de dankbaarheid van de mensen niet volledig in woorden beschrijven. Ik voel me trots om lid te zijn van een club dat buiten een hoge mate van sportiviteit ook veel oog heeft voor maatschappelijk belang. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt wil ik namens het gespecialiseerd Korsakov team, en de gezinnen waar wij komen van harte bedanken. Komende week mag ik nog 8 gezinnen verblijden en dat allemaal door de geweldige leden van FC Landgraaf. In totaal heeft FC Landgraaf er voor gezorgd dat 18 pakketten van de Plus aan Rico Doek zijn overhandigd.

Op de foto staat links Rico Doek welke van onze vicevoorzitter de pakketten krijgt overhandigd.

Eerste lichting jeugdtrainers FC Landgraaf geslaagd !!!

Eerste lichting jeugdtrainers FC Landgraaf geslaagd !!!.

 

Donderdag 17 februari was het dan eindelijk zover. Door Covid-19 had het helaas iets langer geduurd. 9 jeugdtrainers ontvingen van Tom Assel, docent KNVB het certificaat Jeugdvoetbal trainer coach (JVCT).

Daarmee zijn de eerste jeugdtrainers van onze club gecertificeerd.

Wij als FC Landgraaf wensen de jeugdtrainers van harte proficiat en hopen dat de vergaarde kennis ingezet kan gaan worden bij onze jeugdspelers.

 

De geslaagde trainers:

Van links naar rechts: Roy Felder, Tessa Deliege, Ruud Lempers, Peter Brinkhoff, Sander Aarts, Edwin Hubben, Tom Assel van de KNVB,  Adnan Suhopoljac en Ron Reuleuax. Niet op de foto Clement Hoogeveen.

Scheidsrechters gezocht

 

Zonder scheidsrechters geen voetbal.

We zien dat het aantal scheidsrechters steeds schaarser wordt dus we hebben nieuwe aanwas nodig. Wedstrijden worden met name op zaterdag overdag en bij de senioren op zondagochtend gespeeld.

 

Wat bieden wij jou aan:

– volledige uitrusting

– scheidsrechterscursus (indien gewenst)

– wedstrijdvergoeding

 

€ 15,-voor JO13 en JO15.

€ 20,- voor JO17-19 en senioren.

€ 25,-voor KNVB scheidsrechters (na afronden van de cursus)

 

We moedigen ook de oudere jeugd aan om een steentje bij te dragen en een extra zakcent te verdienen.

Aanmelden kan bij de vrijwilligerscommissie via Lars Finken (0610759137) of Joep Meijboom (0646271124). Mailen mag ook: vrijwilligers@fclandgraaf.nl

 

FC Landgraaf kledingvoorschriften

Aan leden welke in het bezit zijn  van kleding met daarop het FC Landgraaf logo wil het bestuur het volgende onder de aandacht brengen:

Specifieke kleding  van FC Landgraaf is als eerste bedoeld om gedragen te worden gedurende de tijd dat men voor de club actief is. Denk hierbij aan trainingen, wedstrijden en andere aan FC Landgraaf gerelateerde activiteiten.

In principe bestaat er geen bezwaar tegen het dragen van de kleding in vrije tijd, buiten activiteiten van de club om.

Wanneer de kleding echter gedragen wordt tijdens deelname aan protestmarsen, protestbijeenkomsten, fakkeloptochten of soortgelijke manifestaties met als doel te protesteren  tegen standpunten en/of maatregelen in welke zin dan ook (bv. Corona), wordt het dragen van kleding met daarop het FC Landgraaf logo door het bestuur NIET toegestaan.

Indien dit namelijk wel gebeurt kan de indruk worden gewekt dat de FC Landgraaf kleding dragende deelnemers het officiële standpunt van de vereniging vertegenwoordigen als het gaat om de doelstelling waarvoor de protestactie wordt gehouden, hetgeen zeker niet het geval is.

Wanneer in welk verband dan ook de overheid aan de samenleving regels en beperkingen oplegt zal FC Landgraaf als uitvoerend orgaan hier steeds
gehoor aan geven, onafhankelijk van het standpunt wat door de vereniging in deze wordt ingenomen.

Nogmaals wordt hiermee benadrukt dat het dragen van FC Landgraaf kleding tijdens protestacties NIET is toegestaan.

Er kan weer gespaard worden

Beste spaarclub-leden,

Het kabinet heeft dinsdag 25 januari nieuwe maatregelen en versoepelingen bekendgemaakt in de strijd tegen het coronavirus. De meeste locaties in ons land gaan vanaf woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden, zo gaat ook onze kantine weer open. Vanaf deze woensdag kan er dan ook weer gespaard worden.

 

 

Sport2000 Ledenactie

Tot en met 31 januari 2022 GRATIS drukwerk van initialen, (klein) nummer en clublogo bij aankoop van clubkleding.
Voorwaarden:
– De gratis drukwerk actie is alleen geldig voor leden van onze verenigingen en geldt alleen op clubkleding.
– De drukwerk actie is geldig t/m 31 januari 2022.

Klik op een van de volgende links om naar de Facebook pagina te gaan.
Ski and more outlet
Sport2000 Parkstad Ledenactie

 

FC-Landgraaf-Logo

Bekendmaking nieuwe hoofdtrainer.

Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van het seizoen 2022 / 2023 ex profvoetballer Dave Zafarin is benoemd tot
hoofdtrainer van FC Landgraaf en volgt hij in die hoedanigheid de huidige trainer Dennis Voorst op.

Dave zette zijn eerste voetbalstapjes bij onze fusievereniging RKSV Sylvia  en kwam achtereenvolgens uit voor Roda JC, de Graafschap,
Austria Kärnten, Fortuna Sittard, Top Oss, FC Oss, EVV en RKSV Groene Ster.

Momenteel is Dave hoofdtrainer bij vv Hellas uit Klimmen.

Met de aanstelling van Dave vertrouwt het bestuur erop de sportieve successen uit het verleden verder te kunnen voortzetten.

Samenwerking met VriendenLoterij

Beste clubleden en sympathisanten van de club,

De afgelopen periode is niet gemakkelijk geweest voor onze jeugdleden. Leuke wedstrijden werden geannuleerd en een aantal spectaculaire activiteiten geschrapt. Voor 2022 willen wij een geweldig voetbalkamp organiseren voor onze jeugdafdeling. Daar is natuurlijk geld voor nodig en daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!

Op 2 december tussen 17.00 en 21.00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor FC Landgraaf. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de club.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-.
    Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

Neem contact op met vrijwilligers@fclandgraaf.nl als je;

  • Niet gebeld wilt worden in kader van deze belactie
  • Juist wel je steentje wilt bijdragen en lid wilt worden van de VriendenLoterij (a € 14,25 per lot)
  • Als je lid bent van de VriendenLoterij, maar je lidmaatschap nog niet hebt gekoppeld aan FC Landgraaf

Hoe meer loten we verkopen hoe meer onze jeugdspelers hiervan profiteren. Daar gaan we samen voor toch?
Met vriendelijke groet,

Ben Vlake
Voorzitter FC Landgraaf

Jeugdleiders/trainers gezocht

 

Vanwege de enorme toestroom van nieuwe jeugdleden en we ook ieder kind de kans willen geven om bij ons te voetballen, zijn wij dringend op zoek naar jeugdtrainers en jeugdleiders.

Als jeugdtrainer ben je een of twee avonden per week ongeveer een uur actief met het leiden van de trainingen en de begeleiding op zaterdag van het team tijdens de wedstrijd. De jeugdleider zorgt voor de communicatie en coördinatie rondom het team en de begeleiding vóór en tijdens de wedstrijddag. De trainers en leiders vormen een onmisbare schakel in het opleiden en begeleiden van onze jeugdspelers en het geven van spelvreugde aan de kinderen.

De vereniging is bereid om een eventuele opleiding te betalen. Ook trainingsstof is in ruime mate voorhanden en kan in de beginfase begeleiding door een ervaren trainer georganiseerd worden.

Wij doen een nadrukkelijk beroep op onze seniorenleden, veteranen en ouders om zich voor deze vacatures aan te melden. Ook als je vanwege werk niet altijd kunt, zoeken wij naar een passende oplossing of als men dit met iemand samen wilt doen, is dat ook zeker mogelijk.

Met name bij onze JO12-2 groep ligt op dit moment onze hoogste prioriteit gezien we voor deze groep geen vaste jeugdleiders hebben en op dit moment een beroep doen op de reeds aanwezige jeugdleiders. Dit is een leuke leergierige groep, die snel een, of beter nog, 2 vaste leiders nodig heeft.

Ook stellen wij het op prijs als jullie kandidaten uit jullie omgeving met ons in contact brengen.

Heb jij interesse om onze jeugd te helpen of heb je nadere vragen?

Stuur dan een bericht aan: jeugd@fclandgraaf.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken dan wel de vragen te beantwoorden.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Bestuur FC Landgraaf

Techniektrainers FC Landgraaf

Techniektrainers FC Landgraaf.

Op de foto van links naar recht Sem Debets, Tom Smeets, Rick de Hoog en Joep te Boekhorst. Stijn Bindels was verhinderd. Op de ander foto staan de techniektrainers samen de kinderen va de JO9 klaar om te beginnen.

Sedert kort worden de verschillende jeugdteams door techniektrainers getraind. De techniektrainers die FC Landgraaf rijk is zijn Sem Debets, Tom Smeets, Rick de Hoog en Stijn Bindels. Zij hebben allemaal de kneepjes geleerd van Gerard Offermans die gedurende vele jaren deze jongens heeft getraind. Op deze wijze krijgen alle spelers een kwaliteitsimpuls en op den duur hopen wij als FC landgraaf daar dan de vruchten van dit plukken. Het 4-tal techniektrainers wordt begeleid door Joep te Boekhorst.

FC-Landgraaf-Logo

Hoofdtrainer eerste

In goed onderling overleg heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten de samenwerking met hoofdtrainer Dennis Voorst  aan het einde van het
voetbalseizoen 2021 / 2022 te beëindigen.

Onder leiding van Dennis als hoofdtrainer heeft eerst SVN en nadien FC Landgraaf de afgelopen jaren steeds een eindklassering bij de bovenste 3
in haar klasse afgedwongen en werd promotie naar de tweede klasse net niet gehaald.

Vanaf deze plaats wil het bestuur van FC Landgraaf namens al haar leden dan ook haar dank uitspreken voor al het goede werk dat Dennis de
afgelopen jaren heeft verricht.

Tevens spreekt het bestuur de wens uit dat Dennis in een andere functie of op een andere manier aan FC Landgraaf verbonden kan blijven als
voortzetting van de bijzondere band die tussen Dennis en onze vereniging is ontstaan.

 

Nieuwe spaarkaarten Plus

Vanaf 15 november zullen er nieuwe Plus spaarkaarten in omloop worden gebracht. Vanaf deze datum krijgt men bij besteding van elke € 10,00 een zegel/sticker die men op de kaart kan plakken en elke volle sparkaart levert de club € 3,00 op.

Groot voordeel is dat men nu niet meer de kaart bij zich moet hebben, dus vraag altijd naar de zegels/stickers. Ook als men zelf geen kaart zou hebben kunnen de zegels/stickers worden afgegeven in de kantine en daar zorgt men ervoor dat ze worden geplakt.

De nieuwe spaarkaarten zijn te verkrijgen in de kantine of bij Jos Steinen Gatestraat 29.

De oude spaarkaarten kunnen worden ingeleverd in de kantine, leider van je team of bij Jos Steinen Gatestraat 29. Ook al is de oude kaart niet vol met stempels toch inleveren.

 

Dames-team FC Landgraaf *update*

NIEUWS  !!!!!!!!!!!

 

FC Landgraaf gaat starten met een damesteam!!

Aangezien de aanmeldingen flink oplopen hebben we onze ‘oud speelster’ Simone Rutjens bereid gevonden om samen met Marco het 

trainers koppel van ons dames team te vormen. 

 

Lijkt het jou leuk om lekker bezig te zijn met voetballen en deel uit te maken van een geweldig team? Wacht dan niet en meld je aan!!

Ervaring is niet perse nodig maar mag natuurlijk wel

We gaan starten vanaf vrijdag 29-10 aanstaande !

De training is vooralsnog 1 x per week ( op de vrijdag dus ) van 19.30 uur – 20.30 uur

Als trainer is niemand minder dan Marco de Vries , aangesteld.

Aanmelden kun je doen bij Leon Verhaeg of Marco de Vries ( 06-48554718 ) devriesmarco0@gmail.com

Of kom gewoon eens vrijblijvend kijken, wellicht zelfs mee trainen op de vrijdag.

Zien wij jou op 29 oktober

 

Tot dan !!!

Nieuwe hoofdsponsor

Met ingang van 15 oktober is Vakgarage Tom, gelegen aan de Heerlenseweg 204 te Landgraaf, voor de duur van 3 seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van FC Landgraaf. De vereniging is bijzonder trots dat zij Vakgarage Tom heeft weten te strikken als hoofdsponsor en de club zal dan ook maar al te graag de naam van Vakgarage Tom uitdragen.

Vakgarage Tom.

Sinds april 2013 waren wij gevestigd aan de Heihofweg 18 in Landgraaf met een eigen werkplaats. Sinds september 2016 zijn wij Vakgarage geworden. Wij zijn in staat om u een erg gevarieerd assortiment aan te bieden, en een nog betere service. Van grote beurt tot kleine beurt en APK, banden, uitlaten en accu’s. Van de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto maakt niet uit wat vooor merk. Wij leveren alle gebruikten en nieuwe auto’s. Het voordeel als u bij ons een auto koopt, hebt u de garantie kort bij uw deur. Wilt u uw auto verkopen? Dan kunt u ons inkoop formulier invullen, contact opnemen of langskomen vooor een eerlijk bod. Buiten gangbare personenauto’s hebben wij regelmatig een aanbod van bedrijfsauto’s en bussen, vrachtauto’s en aanhangers. Tevens doorlopend personenwagens en bedrijfswagen gevraagd, o.a. pick-ups, bussen, busjes, bestelauto’s en grijskentekenwagens.

Op de foto poseert Stephan Schiffer met het aan Vakgarage Tom geschonken ingelijste wedstrijdshirt, terwijl penningmeester Paul Smeets nog een ruiker en bierpakket overhandigde.

 

VOG

FC Landgraaf streeft ernaar om voor haar leden een zo optimaal mogelijke omgeving te creëren waarbij plezier in het spel voorop staat. In dit
streven speelt voor onze jeugdleden, naast het ontwikkelen van de voetbaltechnische vaardigheden, tevens het aspect veiligheid een belangrijke rol.In dit
kader kan FC Landgraaf mededelen dat alle jeugdleiders inmiddels in het bezit zijn van een door de dienst Justis van het Ministerie van
Veiligheid afgegeven “Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)”. Met een dergelijk VOG wordt aangegeven dat onze jeugdleiders met betrekking tot het contact met minderjarigen een onberispelijke staat van dienst hebben.

FC-Landgraaf-Logo

Broekjes en sokken voor nieuwe leden

Broekjes en sokken voor nieuwe leden:

Voor ieder nieuw lid geldt dat, de eerste paar sokken en het eerste broekje van de FC Landgraaf-lijn gratis door de club wordt aangeboden (mits het nieuwe lid is aangemeld vóór 1-7-2021). Heb je deze al zelf gekocht meld je dan bij je trainer, dan zal hij/zij zorgen dat je alsnog het gratis paar sokken en het broekje krijgt. Dit is onlangs zó door het bestuur besloten, deze regeling geldt dus ook voor nieuwe leden die zich na 30 september 2020 hebben aangemeld. Ook voor deze leden geldt dat zij zich kunnen melden bij hun trainer.

Voor leden die al een gratis exemplaar hebben gekregen van de club, maar toch een extra setje willen aanschaffen: deze zijn te koop bij Sport2000 (Roda boulevard te Kerkrade, naast Decathlon) of via onze clubshop op onze website.

Voor nieuwe leden die zich aanmelden na 1-7-2021 geld ook dat deze zelf aangeschaft dienen te worden.

Nationale voetbaldag

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟐 𝐣𝐮𝐧𝐢 – het openingsweekend van het EK – doet FC Landgraaf mee aan de allereerste 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐝𝐚𝐠.
Een mooie dag vol met (voetbal)activiteiten.
Voor leden én niet-leden én uiteraard binnen de dan geldende corona-regels.
SAVE THE DATE! En informeer alvast je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren.
Meer info over de precieze invulling volgt spoedig.

Update werkzaamheden Park Heigank

Park Heigank krijgt een facelift.

Het hoofdveld wordt binnenkort onder handen genomen en derhalve hebben de accommodatie beheerders de reclameborden welke voorheen met grote zorgvuldigheid zijn opgehangen moeten verwijderen.

Rondom het hoofdveld komt een geheel nieuwe afrastering en wel dezelfde als ook op het nieuwe kunstgrasveld is geplaatst. De reclameborden zullen straks nog mooier te zien zijn en dat zullen onze sponsoren wel weten te waarderen.

Eveneens komt er een nieuwe veldverlichting net zo een als op het nieuwe kunstgrasveld.

Er worden sleuven gegraven voor de te leggen kabels van de verlichting. Deze zullen straks allen vanaf 1 punt te bedienen zullen zijn.

Ook zal er nog een ballenvanger geplaatst worden tussen het hoofdveld en het nieuwe kunstgrasveld.

Wij zullen geregeld updates plaatsen van de voortgang van deze werkzaamheden.

FC-Landgraaf-Logo

Accommodatie vrijwilligers

 

Het accommodatiebeheer van FC Landgraaf begint langzaam zijn vruchten af te werpen. Gestart met niets zijn nu inmiddels 5 vrijwilligers bijna dagelijks op het complex aanwezig om alles up to date te krijgen en te houden. Op de foto zien wij vlnr Uwe Engelmann, Frans Schneider, Leo Evertz, Charles Voorjans en Kip Gerards. Buiten deze heren zijn ook enkele dames(Lily en Tamara) bezig op ons complex en zij zorgen ervoor dat onze leden telkens schone hesjes hebben waarin zij kunnen trainen en dat de lokalen schoon zijn. Structureel kunnen wij nog zeker enkele vrijwilligers erbij hebben en daarbij teveel hebben wij nooit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voelt men er iets voor om samen met deze actieve groep ook iets voor FC Landgraaf te willen betekenen neem dan contact op met Lars Finken of Joep Meijboom onze vrijwilligerscoördinatoren via de mail vrijwilligers@fclandgraaf.nl of telefonisch op 06-10759137 Een van beide heren zal contact met u opnemen en bespreken wat men wil en kan.

Momenteel is men bezig met alles rond om het hoofdveld weg te halen zodat de gemeente een nieuwe afrastering, ballenvangers en verlichting kan gaan plaatsen.

 

Vertrouwenspersoon

Beste sportvrienden,

Het bestuur van Fc Landgraaf is verheugd om de VERTROUWENSPERSOON aan jullie voor te stellen.

Fc Landgraaf wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt binnen de vereniging. Gezamenlijk doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Bij de vertrouwenscontactpersonen kun je terecht met vragen die je niet gemakkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor alle leden, vrijwilligers en ouders.
Daarbij: snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, maakt dat deze niet verergert en dat herhaling zo voorkomen wordt.

Jos Caenen is per 1 maart de vertrouwenspersoon van Fc Landgraaf en zal zich direct aan jullie voorstellen.

Het reglement en contactgegevens staan op de website van Fc Landgraaf, onder het menu-item vereniging – vertrouwenspersoon.

Fc Landgraaf is ook nog op zoek naar een vrouwelijke vertrouwenspersoon.
Indien je interesse hebt dan zal Fc Landgraaf de noodzakelijke cursus faciliteren.
Maak je interesse kenbaar bij de Joep Meijboom en Lars Finken via vrijwilligers@fclandgraaf.nl

FC-Landgraaf-Logo

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Het bestuur van FC Landgraaf maakt met vreugde het volgende bekend:

Ook tijdens het seizoen 2021 / 2022 zal Dennis Voorst de rol van hoofdtrainer binnen FC Landgraaf op zich nemen. Als trainer van het tweede team en assistent trainer bij het eerste team zal net als in dit lopende seizoen Roger Peeters gaan fungeren. De rol van trainer van de lagere seniorenteams is komend seizoen weggelegd voor Lars Feiter.

 

Het bestuur van FC Landgraaf heeft er het volste vertrouwen in dat genoemde trainers, in nauwe samenwerking met technisch coördinator Guus Vrancken, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de sportieve ambities die FC Landgraaf zich voor de toekomst ten doel heeft gesteld en wenst Dennis, Roger, Guus en Lars veel sportief succes bij het uitoefenen van hun functie.

Clubshop

Clubshop

 

Boven in de menubalk staat een nieuw item, Clubshop.

Door op Clubshop te klikken kom je op de website terecht waar

je FC Landgraaf artikelen kan bestellen.

Cadeau’s voor kerst moeten uiterlijk aanstaande zondag 13 december besteld worden om

te garanderen dat ze voor Kerst afgeleverd worden.

FC-Landgraaf-Logo

Topsponsors

Topsponsors

FC Landgraaf spreekt haar dank uit aan een aantal Topsponsors. Deze Topsponsors zijn niet alleen zichtbaar op borst en/of rug van een team maar ook langs de speelvelden van FC Landgraaf zijn zij te vinden en daarbij steunen zij de club ook nog op andere wijze. Als dank hebben de eerste Topsponsors inmiddels hun ingelijst shirt ontvangen. Marcel Quaedvlieg van Signmontage , Paul Lempers van Partyservice Parkstad, Ron Coerver van Coerver Fysiotherapie, Tim Hermans van HSE Consulting, Angelique Vossenberg van de Watertoren, Raimond Reulings van Reulingsbouw, Plus Arts en Winkelcentrum Op de Kamp tonen vol trots het door FC Landgraaf geschonken ingelijste shirt. De vereniging FC Landgraaf dankt de heren en de dame hun bedrijf voor de steun aan FC Landgraaf.

Klik op de foto voor de originele grootte.

Tip voor de feestdagen

Helaas is het op het moment vrij rustig op onze club☹️
Maar achter de schermen zijn wij druk bezig.
Wij hebben leuke presentjes voor kerst ????
U heeft een leuk cadeau ???? en tegelijkertijd steunt u onze club in deze moeilijke tijden ????
Hieronder ziet u welke pakketten en of losse artikelen wij aanbieden.
Leuk voor volwassenen en ook voor de kinderen. ????‍????‍????‍????( bij de kidspakketten zit ook snoep????)
Bestellen kan bij Paul Smeets. (Penningmeester@fclandgraaf.nl)
Het wordt mooi voor u ingepakt ???? en thuis bezorgd ????
FC-Landgraaf-Logo

Verslag ALV

Op donderdag 5 november heeft onder leiding van het interim-bestuur de eerste, digitaal gehouden, algemene ledenvergadering van FC Landgraaf plaatsgevonden. De vergadering stond vooral in het teken van de verkiezing van de bestuursleden welke voor de komende vier jaar het dagelijks bestuur van FC Landgraaf gaan vormen.

Tijdens de opening door interim voorzitter Roger Voorjans werd stilgestaan bij het overlijden van twee voormalige SVN leden, Christel Tesselaar en Frans Quadflieg en voormalig Sylvia lid Hein Jeukens.

Het financiële boekjaar van zowel Sylvia als ook van SVN werden door interim penningmeester Paul Smeets uitvoerig belicht.

Met betrekking tot de samenstelling van het toekomstig dagelijks bestuur is door het interim bestuur gekozen voor een vlakke bestuursstructuur waarbij het bestuur bestaat uit vier personen welke nauw samenwerken met de diverse werkgroepen binnen de vereniging. Dhr. Ben Vlake heeft aangegeven de functie van voorzitter op zich te willen nemen. Door middel van een korte introductie heeft Ben zich aan de vergadering voorgesteld en zijn visie op de toekomst van FC Landgraaf gegeven.

De aan de vergadering deelnemende leden hebben vervolgens door middel van stemming unaniem hun goedkeuring verleend aan de door het interim bestuur voorgestelde bestuursleden:

Voorzitter: Ben Vlake
Vicevoorzitter: Hans Roeleveld
Penningmeester: Paul Smeets
Secretaris: Wim Reintjens

Hiermee is het definitieve bestuur van FC Landgraaf voor de volgende vier jaar is vastgesteld.

Binnen FC Landgraaf zijn diverse werkgroepen actief, elk met hun eigen aandachtsgebied. De huidige stand van zaken binnen deze werkgroepen werd verder toegelicht. Vooral van belang hierbij is de ingebruikname van het tweede kunstgrasveld en de op korte termijn te voeren gesprekken met de gemeente betreffende de nieuwbouw van de kantine.

Tevens zal de komende maanden verdere invulling worden gegeven aan de inrichting van de nieuwe organisatiestructuur binnen FC Landgraaf

Verdere informatie m.b.t. de inhoud van de vergadering is te vinden in de notulen. Deze zijn op te vragen door een email te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

FC-Landgraaf-Logo

Partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

Unieke partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

FC Landgraaf en het Landgraafse winkelcentrum Op de Kamp zijn een unieke partnership aangegaan. Beide partners spelen een centrale rol in Landgraaf en zetten zich in voor de samenleving. Sport, beweging, sociale contacten en spel en plezier horen daar uiteraard bij.

Vanaf het nieuwe seizoen staat het logo van Op de Kamp prominent op de voorkant van de shirts van de voetbalclub. Beide organisaties gaan elkaar versterken waar dat mogelijk is. De samenwerking is uniek te noemen omdat er sprake is van een samenwerking met gesloten beurzen.

Meer informatie over FC Landgraaf:
Roger Voorjans en Paul Smeets

Meer informatie over Winkelcentrum Op de Kamp:
Harold Habets, harold@opdekamp.eu,