In Memoriam Hub Vandegard

Hub Vandegard in memoriam
Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Hub Vandegard. Op 28 Mei 1967 startte Hub zijn voetballoopbaan bij de Amstel Boys. In 1979 maakte hij de overstap naar de veteranen van RKSV Sylvia (in dit elftal speelde hij onder andere met Paul Ewe). Eind jaren 90 nam Hub de functie van accommodatie beheerder over en heeft zich tot een paar jaar geleden onder andere ingezet voor het onderhoud van de velden, het schoonhouden van de kleedlokalen en het beheer van de materialen. Voor velen van ons was het een raadsel wat er toch in die afgesloten kast in het ballenhok zat. Omdat Hub erg zuinig op de materialen was lagen de nieuwste ballen dan ook altijd achter slot en grendel en zodoende kon er dan ook niets mee gebeuren.
Verder was Hub een trouw supporter en lid van de beruchte F-side van RKSV Sylvia. Zowel de thuis- als ook de uitwedstrijden werden dan ook samen met Hein Jeukens bezocht. Bij de thuiswedstrijden werd een bezoek aan de wedstrijd dan ook traditioneel afgesloten in de kantine om daar onder het genot van een paar glaasjes gerstenat de wedstrijd kritisch te bespreken en de trainer te vertellen wat hij eigenlijk allemaal anders had moeten doen..
Hub je was een begrip op “de Berg” en er zal voor jou dan ook altijd een plekje in ons oranje/zwarte hart zijn.
We wensen familie, vrienden, kennissen en iedereen die jou een warm hart toedraagt veel sterkte.
Oud bestuur RKSV Sylvia.

VOG

FC Landgraaf streeft ernaar om voor haar leden een zo optimaal mogelijke omgeving te creëren waarbij plezier in het spel voorop staat. In dit
streven speelt voor onze jeugdleden, naast het ontwikkelen van de voetbaltechnische vaardigheden, tevens het aspect veiligheid een belangrijke rol.In dit
kader kan FC Landgraaf mededelen dat alle jeugdleiders inmiddels in het bezit zijn van een door de dienst Justis van het Ministerie van
Veiligheid afgegeven “Verklaring omtrent het Gedrag (VOG)”. Met een dergelijk VOG wordt aangegeven dat onze jeugdleiders met betrekking tot het contact met minderjarigen een onberispelijke staat van dienst hebben.

Steun FC Landgraaf en doe mee aan de amateurvoetballoterij

Beste leden, ouders, supporters, sponsoren en andere sympathisanten,

 

De KNVB organiseert van 12 juni 2021 t/m 12 juli 2021 een amateurvoetballoterij om de clubs in deze moeilijke tijd op een eenvoudige wijze geld te laten verdienen.

Een lot kost 2,50 euro per stuk waarvan 2 euro naar FC Landgraaf gaat.

Prijzen zijn onder andere bezoek van een wedstrijd van het Nederlands elftal .

 

Ook niet leden kunnen loten kopen, dus vraag je buurman/buurvrouw, opa of oma of anderen om ook een lot te kopen.

Het kopen van loten kan door te klikken op onderstaand woord (amateurvoetbal loterij):

Amateurvoetbal loterij

 

Doe mee en steun FC Landgraaf

KNVB Info mbt Covid-19

Na de aangekondigde versoepelingen per 5 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

 

  • Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.
  • Kleed- en doucheruimtes mogen weer open.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan op de sportaccommodatie. Het doel van de overheidsmaatregelen is om de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Om die reden zijn toeschouwers niet toegestaan. Dit geldt ook voor ouders.
  • Ouders die het vervoer naar uitwedstrijden verzorgen in verband met de KNVB Regiocup voor de jeugd mogen op de accommodatie blijven. Zij vallen in dat geval onder de teambegeleiding.
  • Tot aan de zomer volgen nog diverse besluitmomenten waarop door het kabinet knopen worden doorgehakt over welke ruimte er is voor versoepelingen.

Teamindelingen seizoen 2021-2022

Beste jeugdspelers, ouders en verzorgers.

Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe teamindelingen zoals deze door de jeugdcommissie, in overleg met alle betrokken jeugdleiders, zijn samengesteld.

Voor het nieuwe seizoen zullen we 11 pupillen teams en 7 junioren teams inschrijven voor de competitie.

Mochten er vragen zijn over de teamindelingen, stuur dan voor zaterdag 5 juni een e-mail naar jeugd@fclandgraaf. Dan zullen wij deze vanaf 7 juni in een persoonlijk gesprek beantwoorden, dit onder andere i.v.m. de corona maatregelen (dus deze keer geen inloop spreekuurtjes).

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie FC Landgraaf

 

Team indelingen pupillen seizoen 2021_2022

Team indelingen junioren seizoen 2021_2022

Vriendenloterij

 

FC Landgraaf steunen en kans maken op prachtige prijzen?

Dat kan, want onze club is als vereniging aangemeld bij De VriendenLoterij. 50% Van je inleg gaat direct naar de clubkas van FC Landgraaf en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen en vakanties.

Klik snel op www.vriendenloterij.nl of bel 0900-3001400 (0,50 per gesprek) en speel vandaag nog mee!

Het bestuur van FC Landgraaf bedankt alle deelnemers die onze vereniging op dit moment als goed doel hebben aangemerkt. Dit levert onze vereniging maandelijks een mooi sponsorbedrag op.
Speel je al mee en heb je nog geen goed doel benoemd of je wilt het goede doel wijzigen naar FC Landgraaf: ga dan naar de website en login via Mijn VriendenLoterij of neem op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur via telefoonnummer 0900-3001400 contact op met de VriendenLoterij. Geef hierbij aan dat je FC Landgraaf als goed doel wil aanmerken. De sponsorcode van FC Landgraaf is 10644.

Kapsalon GoGo

Kapsalon GoGo gelegen Heigank 12a, heeft voor alle leden van FC Landgraaf een leuke actie in petto. Tot 1 november ontvangt men bij Kapsalon GoGo 10% korting. Geef bij binnenkomst aan dat je lid van van FC Landgraaf en men zal 10% korting krijgen op de eindafrekening. Bel voor een afspraak 0455312338. Kapsalon GoGo is het adres waar je moet zijn.

FC-Landgraaf-Logo

Broekjes en sokken voor nieuwe leden

Broekjes en sokken voor nieuwe leden:

Voor ieder nieuw lid geldt dat, de eerste paar sokken en het eerste broekje van de FC Landgraaf-lijn gratis door de club wordt aangeboden (mits het nieuwe lid is aangemeld vóór 1-7-2021). Heb je deze al zelf gekocht meld je dan bij je trainer, dan zal hij/zij zorgen dat je alsnog het gratis paar sokken en het broekje krijgt. Dit is onlangs zó door het bestuur besloten, deze regeling geldt dus ook voor nieuwe leden die zich na 30 september 2020 hebben aangemeld. Ook voor deze leden geldt dat zij zich kunnen melden bij hun trainer.

Voor leden die al een gratis exemplaar hebben gekregen van de club, maar toch een extra setje willen aanschaffen: deze zijn te koop bij Sport2000 (Roda boulevard te Kerkrade, naast Decathlon) of via onze clubshop op onze website.

Voor nieuwe leden die zich aanmelden na 1-7-2021 geld ook dat deze zelf aangeschaft dienen te worden.

Nationale voetbaldag

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟐 𝐣𝐮𝐧𝐢 – het openingsweekend van het EK – doet FC Landgraaf mee aan de allereerste 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐝𝐚𝐠.
Een mooie dag vol met (voetbal)activiteiten.
Voor leden én niet-leden én uiteraard binnen de dan geldende corona-regels.
SAVE THE DATE! En informeer alvast je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren.
Meer info over de precieze invulling volgt spoedig.

Update werkzaamheden Park Heigank

Park Heigank krijgt een facelift.

Het hoofdveld wordt binnenkort onder handen genomen en derhalve hebben de accommodatie beheerders de reclameborden welke voorheen met grote zorgvuldigheid zijn opgehangen moeten verwijderen.

Rondom het hoofdveld komt een geheel nieuwe afrastering en wel dezelfde als ook op het nieuwe kunstgrasveld is geplaatst. De reclameborden zullen straks nog mooier te zien zijn en dat zullen onze sponsoren wel weten te waarderen.

Eveneens komt er een nieuwe veldverlichting net zo een als op het nieuwe kunstgrasveld.

Er worden sleuven gegraven voor de te leggen kabels van de verlichting. Deze zullen straks allen vanaf 1 punt te bedienen zullen zijn.

Ook zal er nog een ballenvanger geplaatst worden tussen het hoofdveld en het nieuwe kunstgrasveld.

Wij zullen geregeld updates plaatsen van de voortgang van deze werkzaamheden.

FC-Landgraaf-Logo

Accommodatie vrijwilligers

 

Het accommodatiebeheer van FC Landgraaf begint langzaam zijn vruchten af te werpen. Gestart met niets zijn nu inmiddels 5 vrijwilligers bijna dagelijks op het complex aanwezig om alles up to date te krijgen en te houden. Op de foto zien wij vlnr Uwe Engelmann, Frans Schneider, Leo Evertz, Charles Voorjans en Kip Gerards. Buiten deze heren zijn ook enkele dames(Lily en Tamara) bezig op ons complex en zij zorgen ervoor dat onze leden telkens schone hesjes hebben waarin zij kunnen trainen en dat de lokalen schoon zijn. Structureel kunnen wij nog zeker enkele vrijwilligers erbij hebben en daarbij teveel hebben wij nooit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voelt men er iets voor om samen met deze actieve groep ook iets voor FC Landgraaf te willen betekenen neem dan contact op met Lars Finken of Joep Meijboom onze vrijwilligerscoördinatoren via de mail vrijwilligers@fclandgraaf.nl of telefonisch op 06-10759137 Een van beide heren zal contact met u opnemen en bespreken wat men wil en kan.

Momenteel is men bezig met alles rond om het hoofdveld weg te halen zodat de gemeente een nieuwe afrastering, ballenvangers en verlichting kan gaan plaatsen.

 

Verisure

 

Sinds kort wordt de club beveiligd door Verisure. Een van onze leden, Tim Smeets, werkt voor dit bedrijf waar niet alleen veiligheid en beveiliging maar ook klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hij(Tim Smeets) heeft ervoor gezorgd dat ook onze club er veilig voor staat. Voor leden van FC Landgraaf heeft hij daarnaast een mooie korting vast gelegd. Heeft u interesse, contacteer hem dan rechtstreeks (+31657593622) en laat weten dat u lid bent van FC Landgraaf om uw korting te ontvangen. Dit geldt voor zowel particulieren klanten als ook voor bedrijven. Uiteraard is een afspraak geheel kosteloos en vrijblijvend.

Voor meer info kunt u terecht op de Facebook-pagina Tim Smeets Verisure of Instagram @verisure.timsmeets

Mag niet onvermeld blijven dat Verisure ook toegetreden is tot de sponsoren van FC Landgraaf.

Linda Vastgoed

 

Een vertegenwoordiger van FC Landgraaf heeft samen met een fotograaf een bezoek gebracht aan Linda Vastgoed in Valkenburg aan de Geul. Linda Bouman was zeer verrast toen zij uit handen van de vertegenwoordiger van FC Landgraaf een ingelijst shirt in ontvangst mocht nemen. Buiten het feit dat Linda Vastgoed shirtsponsor is heeft Linda Vastgoed ook een reclamebord langs het speelveld van FC Landgraaf. Linda Vastgoed is nu nog gevestigd op de Lindelaan 24a in het centrum van Valkenburg maar zal per 15 mei 2021 verhuizen en kantoor gaan houden op haar privé adres Steenstraat 19, 6301ED in Valkenburg aan de Geul. Linda Vastgoed namens FC Landgraaf dank voor de steun aan de vereniging en veel succes.

 

JJ Advies

 

Bianca Janssen van JJ Advies, gelegen aan de Hoogstraat 84 te Landgraaf, is zeer in haar nopjes met het verkregen ingelijste shirt van FC Landgraaf. JJ Advies is business sponsor nummer 1 van FC Landgraaf en de vereniging FC Landgraaf dankt JJ Advies voor de steun aan de club in deze bizarre tijd. Op de foto poseert Bianca Janssen met het geschonken wedstrijdshirt.

 

Fotoshop Landgraaf

 

Cindy en Rob van Fotoshop Landgraaf gelegen aan de Vivaldipassage 20 in Winkelcentrum Op de Kamp, zijn de sponsors van een groot aantal fotolijsten waar Cindy de shirts van verschillende shirtsponsors in heeft bevestigd. Een aantal zijn inmiddels bij sponsors bezorgd en de reacties waren zeer positief. De vereniging FC Landgraaf dankt Rob en Cindy voor deze bijzonder mooie geste.

 

Vrijwilligers gezocht

DE VRIJWILLIGERSCOMMISSIE

Lars Finken en Joep Meijboom vormen samen de vrijwilligerscommissie van FC Landgraaf.

Een uurtje beschikbaarheid lijkt soms maar zo weinig….
Maar voor FC Landgraaf is elk uur beschikbaarheid van een vrijwilliger een zeer waardevolle bijdrage.
Het team van vrijwilligers is een enthousiast team die elk handje extra hulp goed kunnen gebruiken.

Samen zullen we kijken naar je inzetbaarheid, je interesse en je krachten. Zo vinden wij voor jou de leukste plek die het best bij jou past.
Dus schroom niet om je interesse kenbaar te maken.

Indien je interesse hebt om ook te ondersteunen als vrijwilliger stuur dan een mail naar vrijwilligers@fclandgraaf.nl
Of app met Joep (06-46271124) of Lars (06-10759137)

 

Door op onderstaande link te klikken zie je de vlog waarin Lars en Joep zich voorstellen

Vlog Lars en Joep

 

Vertrouwenspersoon

Beste sportvrienden,

Het bestuur van Fc Landgraaf is verheugd om de VERTROUWENSPERSOON aan jullie voor te stellen.

Fc Landgraaf wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt binnen de vereniging. Gezamenlijk doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Bij de vertrouwenscontactpersonen kun je terecht met vragen die je niet gemakkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor alle leden, vrijwilligers en ouders.
Daarbij: snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, maakt dat deze niet verergert en dat herhaling zo voorkomen wordt.

Jos Caenen is per 1 maart de vertrouwenspersoon van Fc Landgraaf en zal zich direct aan jullie voorstellen.

Het reglement en contactgegevens staan op de website van Fc Landgraaf, onder het menu-item vereniging – vertrouwenspersoon.

Fc Landgraaf is ook nog op zoek naar een vrouwelijke vertrouwenspersoon.
Indien je interesse hebt dan zal Fc Landgraaf de noodzakelijke cursus faciliteren.
Maak je interesse kenbaar bij de Joep Meijboom en Lars Finken via vrijwilligers@fclandgraaf.nl

FC-Landgraaf-Logo

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Invulling technische staf seizoen 2021-2022 rond!!

Het bestuur van FC Landgraaf maakt met vreugde het volgende bekend:

Ook tijdens het seizoen 2021 / 2022 zal Dennis Voorst de rol van hoofdtrainer binnen FC Landgraaf op zich nemen. Als trainer van het tweede team en assistent trainer bij het eerste team zal net als in dit lopende seizoen Roger Peeters gaan fungeren. De rol van trainer van de lagere seniorenteams is komend seizoen weggelegd voor Lars Feiter.

 

Het bestuur van FC Landgraaf heeft er het volste vertrouwen in dat genoemde trainers, in nauwe samenwerking met technisch coördinator Guus Vrancken, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de sportieve ambities die FC Landgraaf zich voor de toekomst ten doel heeft gesteld en wenst Dennis, Roger, Guus en Lars veel sportief succes bij het uitoefenen van hun functie.

Clubshop

Clubshop

 

Boven in de menubalk staat een nieuw item, Clubshop.

Door op Clubshop te klikken kom je op de website terecht waar

je FC Landgraaf artikelen kan bestellen.

Cadeau’s voor kerst moeten uiterlijk aanstaande zondag 13 december besteld worden om

te garanderen dat ze voor Kerst afgeleverd worden.

FC-Landgraaf-Logo

Topsponsors

Topsponsors

FC Landgraaf spreekt haar dank uit aan een aantal Topsponsors. Deze Topsponsors zijn niet alleen zichtbaar op borst en/of rug van een team maar ook langs de speelvelden van FC Landgraaf zijn zij te vinden en daarbij steunen zij de club ook nog op andere wijze. Als dank hebben de eerste Topsponsors inmiddels hun ingelijst shirt ontvangen. Marcel Quaedvlieg van Signmontage , Paul Lempers van Partyservice Parkstad, Ron Coerver van Coerver Fysiotherapie, Tim Hermans van HSE Consulting, Angelique Vossenberg van de Watertoren, Raimond Reulings van Reulingsbouw, Plus Arts en Winkelcentrum Op de Kamp tonen vol trots het door FC Landgraaf geschonken ingelijste shirt. De vereniging FC Landgraaf dankt de heren en de dame hun bedrijf voor de steun aan FC Landgraaf.

Klik op de foto voor de originele grootte.

Rondje voor je club

Geef je club een rondje. Nu de kantines gesloten zijn blijft ook FC Landgraaf verstoken van inkomsten.

Donateurs aan deze actie zullen van de club een leuke attentie ontvangen.

Klik op de banner en je komt meteen uit bij FC Landgraaf, geef aan hoeveel je wilt sponsoren aan rondjes, vul je emailadres in en betaal.

 

 

 

 

 

 

 

Tip voor de feestdagen

Helaas is het op het moment vrij rustig op onze club☹️
Maar achter de schermen zijn wij druk bezig.
Wij hebben leuke presentjes voor kerst ????
U heeft een leuk cadeau ???? en tegelijkertijd steunt u onze club in deze moeilijke tijden ????
Hieronder ziet u welke pakketten en of losse artikelen wij aanbieden.
Leuk voor volwassenen en ook voor de kinderen. ????‍????‍????‍????( bij de kidspakketten zit ook snoep????)
Bestellen kan bij Paul Smeets. (Penningmeester@fclandgraaf.nl)
Het wordt mooi voor u ingepakt ???? en thuis bezorgd ????
FC-Landgraaf-Logo

Verslag ALV

Op donderdag 5 november heeft onder leiding van het interim-bestuur de eerste, digitaal gehouden, algemene ledenvergadering van FC Landgraaf plaatsgevonden. De vergadering stond vooral in het teken van de verkiezing van de bestuursleden welke voor de komende vier jaar het dagelijks bestuur van FC Landgraaf gaan vormen.

Tijdens de opening door interim voorzitter Roger Voorjans werd stilgestaan bij het overlijden van twee voormalige SVN leden, Christel Tesselaar en Frans Quadflieg en voormalig Sylvia lid Hein Jeukens.

Het financiële boekjaar van zowel Sylvia als ook van SVN werden door interim penningmeester Paul Smeets uitvoerig belicht.

Met betrekking tot de samenstelling van het toekomstig dagelijks bestuur is door het interim bestuur gekozen voor een vlakke bestuursstructuur waarbij het bestuur bestaat uit vier personen welke nauw samenwerken met de diverse werkgroepen binnen de vereniging. Dhr. Ben Vlake heeft aangegeven de functie van voorzitter op zich te willen nemen. Door middel van een korte introductie heeft Ben zich aan de vergadering voorgesteld en zijn visie op de toekomst van FC Landgraaf gegeven.

De aan de vergadering deelnemende leden hebben vervolgens door middel van stemming unaniem hun goedkeuring verleend aan de door het interim bestuur voorgestelde bestuursleden:

Voorzitter: Ben Vlake
Vicevoorzitter: Hans Roeleveld
Penningmeester: Paul Smeets
Secretaris: Wim Reintjens

Hiermee is het definitieve bestuur van FC Landgraaf voor de volgende vier jaar is vastgesteld.

Binnen FC Landgraaf zijn diverse werkgroepen actief, elk met hun eigen aandachtsgebied. De huidige stand van zaken binnen deze werkgroepen werd verder toegelicht. Vooral van belang hierbij is de ingebruikname van het tweede kunstgrasveld en de op korte termijn te voeren gesprekken met de gemeente betreffende de nieuwbouw van de kantine.

Tevens zal de komende maanden verdere invulling worden gegeven aan de inrichting van de nieuwe organisatiestructuur binnen FC Landgraaf

Verdere informatie m.b.t. de inhoud van de vergadering is te vinden in de notulen. Deze zijn op te vragen door een email te sturen naar secretaris@fclandgraaf.nl

Partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

Unieke partnership FC Landgraaf en Winkelcentrum Op de Kamp.

FC Landgraaf en het Landgraafse winkelcentrum Op de Kamp zijn een unieke partnership aangegaan. Beide partners spelen een centrale rol in Landgraaf en zetten zich in voor de samenleving. Sport, beweging, sociale contacten en spel en plezier horen daar uiteraard bij.

Vanaf het nieuwe seizoen staat het logo van Op de Kamp prominent op de voorkant van de shirts van de voetbalclub. Beide organisaties gaan elkaar versterken waar dat mogelijk is. De samenwerking is uniek te noemen omdat er sprake is van een samenwerking met gesloten beurzen.

Meer informatie over FC Landgraaf:
Roger Voorjans en Paul Smeets

Meer informatie over Winkelcentrum Op de Kamp:
Harold Habets, harold@opdekamp.eu,

FC-Landgraaf-Logo

Vrijwilligers kantine FC Landgraaf.

Vrijwilligers kantine FC Landgraaf.

Na een periode van fusiegesprekken en kennismakingen, zijn diverse werkgroepen druk bezig om invulling te geven aan de basis van een gezonde vereniging.

Iedereen is zich ervan bewust dat de kantine onze toekomstige huiskamer moet worden, waarbij ieder lid c.q. bezoeker van ons Sportpark meer dan welkom is en er zich thuis moet gaan voelen. Sfeer en sportieve prestaties hand in hand laten gaan is en blijft de doelstelling van FC Landgraaf.

We zijn druk bezig om in de kantine diverse aanpassingen te doen, om zodoende de sfeer te verhogen. Wat precies? Laat je verassen bij je eerste bezoek!

 

Na evaluatie is gebleken dat de huidige bezetting van de kantine behoefte heeft aan aanvulling! Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers, die ondersteunende taken of in de keuken of achter de bar willen doen. Voornamelijk op de vrijdagavond en de weekenden.

We gaan een maandplanning maken, waarbij opgave mogelijk is per dag, dagdeel of bij activiteiten.

De voorkeur gaat uiteraard uit naar vrijwilligers die dit voor de club doen, maar mochten er te weinig vrijwilligers zijn en er wel mensen zijn ( studenten etc) die dit tegen een vrijwilligers vergoeding willen doen, maak dit dan ook kenbaar.

We zullen medio Juli gaan  inventariseren en iedereen uitnodigen voor een bijeenkomst, waarbij we kennis met elkaar kunnen maken en concrete afspraken gaan maken.

 

Dus ben jij diegene die een steentje wil bijdragen aan de sfeer bij onze nieuwe club, geef je dan op via: e-mail bij John Horsch john.horsch@ziggo.nl voor 15 Juli a.s.