FC-Landgraaf-Logo
Marc Meijboom

Marc is een speler waar je altijd een beroep op kunt doen. Is op verschillende posities inzetbaar en heeft een ijzersterke wedstrijdmentaliteit.

FC-Landgraaf-Logo
Jaimy Engelmann

Een van onze jonge keepers met heel veel potentie. Moderne keeper die goed meevoetbalt en met een prima traptechniek.

FC-Landgraaf-Logo
Jop Reumkens

Jop is een speler waar je als trainer nooit ruzie mee kan krijgen. Altijd goede zin en heel belangrijk voor een team. Hij is op elke positie inzetbaar en mede…

FC-Landgraaf-Logo
Raul Erkens

Speler met geweldig spelinzicht. Raul is een echte winnaar met een uitstekende pass. Bovendien een dodelijke vrije trap.

FC-Landgraaf-Logo
Yezzi Tylski

Afgelopen (korte) seizoen door zware blessure geen kans gehad om wedstrijden te spelen. Pakt komend seizoen de draad weer op. We hopen allen dat Yezzi eindelijk weer eens aan spelen…

FC-Landgraaf-Logo
Bryan Schachtschneider

Bryan Schachtschneider is ook volgend seizoen speler van FC Landgraaf. De linksback die ook als linksbuiten kan fungeren is een waardevolle kracht voor het team.

FC-Landgraaf-Logo
Zeljko Mingers

Vleugelaanvaller die zowel van links als rechts uit de voeten kan. Heeft vaak geweldige acties en een uitstekende voorzet.

FC-Landgraaf-Logo
Boy Raaijmakers

Een echte spits met een neusje voor het doel. Maakt heel veel meters en is een echte aanwinst voor FC Landgraaf.

FC-Landgraaf-Logo
Rick Schmitz

Afgelopen (korte) seizoen een van de dragers. Steeds dreiging en levensgevaarlijk in het 16 meter gebied. Ook bereidt om vuile meters te maken.

FC-Landgraaf-Logo
Sven van Haaren

Speler welke altijd een voldoende speelt. Of dat nu in de defensie of middenveld is. Voor Sven geen enkel probleem. Speelt altijd in dienst van het team.