FC-Landgraaf-Logo
Bob Sangen

Onze “kleine” windhond. Viel in de bekerwedstrijd tegen VV Schaesberg uit met een voetblessure waardoor hij een tijdje niet heeft kunnen spelen. Maar nu is hij weer fit en kan…

FC-Landgraaf-Logo
Jasper Braad

Verdedigt ook volgend seizoen de kleuren van onze mooie club. Jasper is inmiddels volledig hersteld van een zware blessure. We hopen dat hij de lijn van afgelopen seizoen kan doortrekken…

FC-Landgraaf-Logo
Jelle Reumkens

Verdedigend heel sterk. Speelt zelden een onvoldoende. Weet nu ook dat hij aanvallend belangrijk kan zijn.

FC-Landgraaf-Logo
Mart Senden

Speler met enorm loopvermogen. Speelt altijd in dienst van elftal en is niet te beroerd om vuile meters te maken.

FC-Landgraaf-Logo
Stephan Schiffer

Rots in de branding. Speler met heel veel ervaring. Sterk aan de bal en voorbeeld voor jongere spelers.

FC-Landgraaf-Logo
Daan Dela Haye

Overgekomen van UOW 02. Was bij de start van het seizoen nog niet helemaal fit. Nu een geweldige aanvaller met snelheid en dreiging.

FC-Landgraaf-Logo
Tom Smeets

Tom is de naar buiten toe de rust zelve. Een van de “super” talenten uit de jeugd waarvan we komend seizoen heel veel verwachten.

FC-Landgraaf-Logo
Boy Raaijmakers

Een echte spits met een neusje voor het doel. Maakt heel veel meters en is een echte aanwinst voor FC Landgraaf.

FC-Landgraaf-Logo
Sven van Haaren

Speler welke altijd een voldoende speelt. Of dat nu in de defensie of middenveld is. Voor Sven geen enkel probleem. Speelt altijd in dienst van het team.

FC-Landgraaf-Logo
Zeljko Mingers

Vleugelaanvaller die zowel van links als rechts uit de voeten kan. Heeft vaak geweldige acties en een uitstekende voorzet.

FC-Landgraaf-Logo
Tim Mohnen

Is ook volgend seizoen van de partij. Tim is een van de talentvolle keepers van FC Landgraaf.  Passie en gedrevenheid zijn kenmerken van Tim.

FC-Landgraaf-Logo
Rick Schmitz

Afgelopen (korte) seizoen een van de dragers. Steeds dreiging en levensgevaarlijk in het 16 meter gebied. Ook bereidt om vuile meters te maken.

FC-Landgraaf-Logo
Bryan Schachtschneider

Bryan Schachtschneider is ook volgend seizoen speler van FC Landgraaf. De linksback die ook als linksbuiten kan fungeren is een waardevolle kracht voor het team.

FC-Landgraaf-Logo
Yezzi Tylski

Afgelopen (korte) seizoen door zware blessure geen kans gehad om wedstrijden te spelen. Pakt komend seizoen de draad weer op. We hopen allen dat Yezzi eindelijk weer eens aan spelen…

FC-Landgraaf-Logo
Raul Erkens

Speler met geweldig spelinzicht. Raul is een echte winnaar met een uitstekende pass. Bovendien een dodelijke vrije trap.

FC-Landgraaf-Logo
Jop Reumkens

Jop is een speler waar je als trainer nooit ruzie mee kan krijgen. Altijd goede zin en heel belangrijk voor een team. Hij is op elke positie inzetbaar en mede…

FC-Landgraaf-Logo
Jaimy Engelmann

Een van onze jonge keepers met heel veel potentie. Moderne keeper die goed meevoetbalt en met een prima traptechniek.

FC-Landgraaf-Logo
Marc Meijboom

Marc is een speler waar je altijd een beroep op kunt doen. Is op verschillende posities inzetbaar en heeft een ijzersterke wedstrijdmentaliteit.