Locatie

Overnachting

Inschrijving

Jeugdtoernooi

 

Locatie

Het Dylan Kors Parkstad Limburg Cup toernooi vindt plaats op het mooie sportpark van FC Landgraaf aan de Heigank in Landgraaf. De locatie is uitstekend geschikt om er een mooi weekend met het team van te maken. In de directe omgeving bevinden zich de attractieparken het Gaia-park en Mondo Verde. Daarnaast is een bezoek van één van de historische plaatsen zoals Aken, Valkenburg en Maastricht zeer de moeite waard.

Bezoekers kunnen hun auto’s gratis parkeren op het nabijgelegen SUN-plein of naast sporthal In de Bende aan de Hoogstraat. Het sportpark is tijdens toernooidagen in verband met de veiligheid van spelers en bezoekers niet toegankelijk voor auto’s.

Overnachting

het Dylan Kors Parkstad Limburg Cup toernooi werkt met een aantal lokale partners samen die overnachtingen en excursies aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie

Inschrijving

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier onder aan deze pagina. Deelnemers ontvangen een bevestiging van inschrijving per email. De inschrijvingskosten bedragen €10 per jeugdteam. Inschrijving voor het JO7-toernooi is gratis. Teams kunnen bij de inschrijving aangeven of zij in het recreatieve of prestatieve deel van het toernooi willen worden ingedeeld. Het inschrijfgeld voor het jeugdtoernooi kan contant bij aankomst of vooraf giraal worden betaald. Maak bij een girale betaling het bedrag over op rekening NL56 ABNA 0422 9600 98 t.n.v. SVN Landgraaf. Vermeld bij de omschrijving PLC, de vereniging en het team.

Jeugdtoernooi

Gespeeld wordt op 2 natuurgrasvelden en 1 kunstgrasveld. Het speelschema voor het jeugdtoernooi in 2020 is als volgt:

Datum Categorie Afmeting speelveld Spelvorm
Zaterdag 6 juni JO12/13 Heel speelveld 11 tegen 11
Zondag 7 juni JO10/11 Half speelveld 7 tegen 7
Zaterdag 13 juni JO14/15 Heel speelveld 11 tegen 11
Zondag 14 juni JO7/JO8/JO9